لطفا مدیران و آنانی که تخصص دارند د رخصوص دستگاه فوق اظهار نظر کنند .
با تشکر
سلام
در مرحله تست
اگر جواب داد اطلاع می دم
اگر کسی از این آمپلی ها سراغ داره مدل و قیمتش رو بزاره حتما
چون دستگاهی که دارم تست می کنم ساخت داخل و قیمتش بالاست
قابل توجه کلیه عزیزان و دوستان تمامی این روش هایی که دوستان گفتند برای زمانی بود که بصور تمنطقه ای پارازیت ارسال میشد نه برای الان که کلیه شهر تهران و خیلی از شهر های بزرگ ایران شاهد پارازیت عمومی وجامع هستیم در این نوع پارازیت حتی خود مسولین ماهواره هم نمی توانند کاری بکنند چه رسد به ما زمانی که پارازیت از زمین به هوا زده میشود چطور میتوان با اهنربا و یا امپلی فایر و... پارازیت رو ازبین برد اگر توجه کرده باشید تمامی پارازیت ها بروی ویدیو پی ایدی خاص کانال مربوط داداه میشود و هیچ راهی در حال حاضر برای از بین بردن پارازیت وجود ندارد من خودم تمامی راه های موجود را امتحان کردم
قابل توجه کلیه عزیزان و دوستان تمامی این روش هایی که دوستان گفتند برای زمانی بود که بصور تمنطقه ای پارازیت ارسال میشد نه برای الان که کلیه شهر تهران و خیلی از شهر های بزرگ ایران شاهد پارازیت عمومی وجامع هستیم در این نوع پارازیت حتی خود مسولین ماهواره هم نمی توانند کاری بکنند چه رسد به ما زمانی که پارازیت از زمین به هوا زده میشود چطور میتوان با اهنربا و یا امپلی فایر و... پارازیت رو ازبین برد اگر توجه کرده باشید تمامی پارازیت ها بروی ویدیو پی ایدی خاص کانال مربوط داداه میشود و هیچ راهی در حال حاضر برای از بین بردن پارازیت وجود ندارد من خودم تمامی راه های موجود را امتحان کردم
سلام
دوست عزیز من با همین روش هاییی که گفتم الان تمام کانال ها رو دارم
درضمن اون نوع پارازیتی که گفتی توی چند روز مخصوص انداختن که اونم کاملا قابل اجرا نیست چون هم هزینش بالاست و هم عواقب بین الملی داره براشون
اگر پارازیت به صورت مستقیم ارسال می شد به ماهواره نه تنها در ایران بلکه در هیچ کجای دنیا که تحت پوشش hotbird هست هیچ کانالی قابل روئیت نبوددر صورتی که می بینی قابل دریافته
اگر یکم دقت کنی و حوصله داشته باشی و مهارت به خرج بدی به نتیجه می رسی
همون تور که من رسیدم
موفق باشی
با سلام:احتراما با توجه به نظرات عزیزان عرض میکنم همانطور که دوستمان عنوان نمودند فعلا بهترین راه کاهش ارتفاع میباشد .دیش را در بالکن یا حیاط که ساختمان جلو مانع امواج مزاحم شود قرار دهید.البته بنده در بیشتر مناطق تهران مشغول تست میباشم و رفع ان در مناطق مختلف متفاوت است .مثلا در تهرانپارس در فلکه های مختلف شدت ان فرق میکند و بدترین محل اطراف هتل شرق است.در میدان نوبنیاد ببالا در اطراف ان با اوردن دیش به به بالکن کاهش پیدا میکند.در نظام اباد اکثر مناطق فرقی نمیکند وکانالهایی همچون پی ام سی و فارسی وان با مشکل مواجه است.در مناطق ازادی پارازیت کمتر است.در پیروزی برخی مناطق خوب و برخی مناطق خراب است.درافسریه شدت ان کمتر است و در برخی مناطق امواج مزاحمی ندارد.در اتوبان همت شهرک امام حسین تقریبا خوب است.در منطقه دولت شدت پارازیت موجود است.و تقریبا اکثر مناطق تهران حتی اطراف ان شهرکهایی مثل پردیس فعلا امواج مزاحم دارند.اگر میتوانید دیش بزرگتر تهیه نمایید و از ال ان بی های استارست پلاستیکی مشکی استفاده نمایید.بنده با ال ان بی های استارست-استرانگ-پرمینیوم ایکس معمولی و 2-اچ دی امتحان کرد هام که نوع استارست بهتر جواب داد در صورتی که نوع پرمینیوم توربوتقریبا 5 در صد از از ال ان بی های دیگر قدرت گیرندگی دارد ولی طی تست بنده در زمان فعلی استارست بهتر عمل میکند.در ارتباط با دستگاه ضد پارازیت بنده هم شنیده ام ولی عکسهایی که دوستان نشان داده اند ان دستگاه نبوده البته در بیرون از اینجا و متاسفانه لوازمی که به اسم ضد پارازیت میفروشند مثل ال ان بی بنده تست کردم کاربردی ندارد.
ويرايش توسط مهرداد گلیایئ : 11-18-2009 در ساعت 00:16
دليل: اشتباه=اسم اچ دی جای توربو
کاربر روبرو از پست مفید مهرداد گلیایئ تشکر کرده است .