View Full Version : پرسش و پاسخ در مورد ریسیورهای آی کلاس
rabdollahei
03-16-2009, 12:13
با سلام،
من به تازگی یک رسیور iClass 9595xii pvr گرفتم و متاسفانه(!) چیزی هم از طریقه Update این دستگاه ندارم. پست هایی رو که دیدیم همه طوری تخصصی نوشته شده که من زیاد نتونستم ازشون برداشت کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
پیشاپیش مرسی :)
مهرداد گلیایئ
04-05-2009, 23:40
با سلام دوستان سوالهای خود را در این بخش مطرح نمایید.
نوشته اصلي بوسيله narsi نمايش پست
سلام.بنده حدود20روزه که یک رسیورiclassخریدم وباچندتا مشکل روبروهستم،میخواستم اگه میشه کمکم کنید.ضمنا آپگریدهم کردم:
1- رسیورگاهی بدون دلیل ریست میشود.
2- یک سری کانالها بعضی مواقع کیفیت داردبعضی مواقع هم ندارد.(درموردمجموعه کانالهای mbc )این اتفاق به کرات تکرارشده و اکثرمواقع این کانالها کیفیت ندارند.
3- باروش ارائه شده درسایت بنده نتونستم بافلاش سافتکم انتقال بدم ودستگاه فرمت فایل را ناصحیح میداند.
اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.
مهرداد گلیایئ
04-06-2009, 16:45
سلام بنده هنوز با این مشکلات مواجه نشدم ولی شنیدم این دستگاه هنگام انتقال پچ در مورد کانالهی mbc اشکال ایجاد میکند.راه حل را هنوز نمیدانم شما پچ دستگاه را عوض کنید یا ساعت ال ان بی را تغییر دهید
سلام،برای انتقال سافتکم هم بنده راراهنمایی فرمایید.بسیاری ازکانالهارانمیتونم ببینم مثل hbo
مهرداد گلیایئ
04-07-2009, 00:04
دوستان گرامي
روش انتقال سافتكم ويژه از طريق USB به ريسيور آي كلاس 9595 بصورت زير است:
دوستان سلام
همانطور که میدانید برای انتقال سافتکم به دستگاههای iclass 9595 هیچ گزینه ای در نرم افزار وجود ندارد.
طریقه کار:
1-فلش مموری را به دستگاه بزنید. گزینه menu را زده و اولین گزبنه یعنی installation را انتخاب کنید. سپس گزینه transfer data را انتخاب کنید.
2- گزینه download from usb را انتخاب کنید.
3- وارد صفحه ای میشوید که در سمت چپ نام فایل key خود را میبینید.
4- دکمه 1 را فشار داده و اوکی کنید.
5- پس از انتقال سافتکم به دستگاه گزینه done را مشاهده خواهید کرد.
6- از منو خارج شده و کانالهایی را که سافتکم ها می توانند باز کنند.
نکته دیگه اینکه در پچ های نرم افزاری جدید اسم فایل سافتكم حتما باید k_data.key_ باشه تا با روش بالا ریسیور بپذیرد
علی کبیری
سلام،یکی میگه پسوندفایل حتماباید SGN باشه،شمامی گیدبایدkey باشه.بالاخره کدوم درسته؟ ضمن اینکه باپسوندSGN فایل توسط دستگاه غیرقابل ساپورت تشخیص داده میشه.لطفا کامل توضیح بدیدماکدومواستفاده کنیم؟
مهرداد گلیایئ
04-07-2009, 21:48
سلام،یکی میگه پسوندفایل حتماباید sgn باشه،شمامی گیدبایدkey باشه.بالاخره کدوم درسته؟ ضمن اینکه باپسوندsgn فایل توسط دستگاه غیرقابل ساپورت تشخیص داده میشه.لطفا کامل توضیح بدیدماکدومواستفاده کنیم؟
سلام اگر دقت کرده باشید مطلب بالا از شخص دیگری است که بنده اسم ایشان را در زیر ان نوشته ام بنده شخصا اینکار را هنوز تست نکردم
سلام،من بازهم باانتقال سافتکم به رسیورهمون مشکل عدم کیفیت بعضی ازکانالهای Nilesat راپیداکردم.میخواستم ببینم
1- آیامیشه سافتکم راازروی رسیورپاک کرد؟
2- پچی که بصورت استانداردروی خوددستگاه نصب هست رااگه داریدبرام بذاریدتوی سایت.
ممنون.
farzad144
04-11-2009, 13:29
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم برای دادن فرکانس های جدید به رسیور 9595x چکار باید کرد؟
با تشکر
مهرداد گلیایئ
04-11-2009, 16:58
سلام،من بازهم باانتقال سافتکم به رسیورهمون مشکل عدم کیفیت بعضی ازکانالهای nilesat راپیداکردم.میخواستم ببینم
1- آیامیشه سافتکم راازروی رسیورپاک کرد؟
2- پچی که بصورت استانداردروی خوددستگاه نصب هست رااگه داریدبرام بذاریدتوی سایت.
ممنون.
سلام فعلا پچ به ریسیور انتقال ندهید علت این مشکل هنوز پیدا نشده است لطفا صبر کنید
مهرداد گلیایئ
04-11-2009, 17:01
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم برای دادن فرکانس های جدید به رسیور 9595x چکار باید کرد؟
با تشکر
سلام همانند ریسیورهای استارست 150 یا استارکام است.منو را بزنید وارد قسمت نصب خط اول شوید بر روی گزینه جستجوی دستی بروید و فرکانس را وارد و دکمه اکی را بزنید
سلام
باتشکرازراهنماییهای شما،ولی توی پست قبلی به دوسوال من پاسخی ندادیدپس دوباره مطرح میکنم لطفاراهنماییم کنید:
1- آیامیشه سافتکم انتقال داده به دستگاه را پاک کرد؟
2- پچ کارخانه ای این مدل را اگه داریدبرام بذارید.
ممنون.
مهرداد گلیایئ
04-12-2009, 17:20
سلام بله با فایل کلین میشود ولی بنده انرا در اختیار ندارم
2-متاسفانه این پچ را هم ندارم
mehrabmh
04-15-2009, 17:51
باسلام به دوستان
چندتا سئوال داشتم.با اجازه
1-كدام رسيور بهتره؟ با آوردن دليل(استارست 7100 -7300- 6300- x95 )(اي كلاس 9595)
2-كدام ساپورت بهتري دارد؟از چه لحاظ؟
3-فرق 7100 با 6300 در چيست؟ كدام بهتره؟
4-كارت كدام ار اين مدل ها در دسترس تر ميباشد؟و توانائي كدام از اين مدلها در باز كردن كانالها بشتر است؟
با تشكر
mehrabmh
04-15-2009, 18:43
راستي من يه آي كلاس9595 دارم كه شنيدم ورژن 1.6 تقلبي هست.و ميگن كه روي فلش مموري چيزي ضبت نميكنه! رسيور من هم ورژن 1.6 هست.اما تا به حال مشكلي تو ضبت و پخش نداشته. حالا واقعآ رسيور من تقلبه؟ اگه تقلبيه احتمال داره چه بلاهائي در آينده سرش بياد؟؟؟؟
سلام دوستان
مرسي از راهنمايي خوبتان
ديروز رسيور iclass 9595x pvr را خريدم. و هنوز بين آن و Xcruser شك دارم كه كدام بهتر است. ميتونيد كمكم كنين؟ سپاسگذارم
البته اين سوال را در بخش ديگر هم مطرح كردم
كمكم كنيد:
دکمه منو را زدم
بروی stb setting رفتم 1234 را زدم ولي هيچ اتفاقي نيوفتاد
فكر ميكنيد مشكل از چيه؟
چطور ميتونم كد دهي كنم
سلام وخسته نباشید به شما دوستان عزیز من بک رسیور ای کلاس 9595x دارم می خواستم ببینم میشه اسکرن سیورش رو عوض کرد راهنمایی کنید ممنونم
چرا هیچ کس به سوال من پاسخ نمیده
سلام وخسته نباشید به شما دوستان عزیز من بک رسیور ای کلاس 9595x دارم می خواستم ببینم میشه اسکرن سیورش رو عوض کرد راهنمایی کنید ممنونم
با سلام . من 9595 xتك كارت ايكلاس دارم . اخرين برنامه2009.5.15 رو ي ان اپگرد كردم .چرا 1- هنگام تعويض كانال اينقدر تاخير دارد 2- باز هنگام تعويض كانال بعدي فريز دارد 3- لطفا بفرماييد چگونه ميتوانم فيلم هاي وي سي دي را كه از كامپيوتر روي فلش ريخته ام به كمك رسيور م و با يو اس بي ببينم . ايا بايد تغيير خاصي به فايل گفته شده بدهم تا قابليت پخش از اين رسيور را داشته باشد . لطفا توضييح كامل بدهيد و به ادرس خاصي حواله ام ندهيد چون تمامي قسمتهاي سايت را بررسي و انجام داده ام ولي نتجه نگرفتم . ممنون ميشم اگه اين مرتبه راهنمايي دقيقي كنيد .ممنونم .
سلام
برنامه جدید مقداری ایراد دارد از برنامه قدیمی تر استفاده کنید
این رسیور فقط فایلهایی با پسوند خاص را پخش می کند و از تمامی فرمتهای موجود استفاده نمی کند
به احتمال زیاد برای دیدن فیلمها باید ابتدا آنها را تبدیل کنید با برنامه های کانورتور بعد روی رسیور مشاهده کنید
سلام به تمامي دوستان رسيور اي كلاس دارن و يا ميخوان بخرن بگم كه تقلبي است وسابورت هم نميشه اين مطلب هم دروغ كه توليد شركت هايويزن .من اين دستگاه ودارم وهايويزن 9191xهمدارم كه9595x كاملا مثل هايويزن 9191x.اما با سرعت ضعيف وبدون سابورت دستگاه هايويزن يك رم 256 داره اما9595x يك رم 2ميگ داره رسيور 9595xكارتهاي ارجيانال روهم خوب سابورت نميكنه يعني كارتهاي ab sat . vaiw.show timeو بجزء يسري رو اما در هايويزن 9191xتمامي اين كارتها رو امتحان كردم وباز كرد .حتي كيفييت تصوير در هايويزن 9191xچه در ضبط وغيره... خيلي بالاتره
سلام به تمامي دوستان رسيور اي كلاس دارن و يا ميخوان بخرن بگم كه تقلبي است وسابورت هم نميشه اين مطلب هم دروغ كه توليد شركت هايويزن .من اين دستگاه ودارم وهايويزن 9191xهمدارم كه9595x كاملا مثل هايويزن 9191x.اما با سرعت ضعيف وبدون سابورت دستگاه هايويزن يك رم 256 داره اما9595x يك رم 2ميگ داره رسيور 9595xكارتهاي ارجيانال روهم خوب سابورت نميكنه يعني كارتهاي ab sat . vaiw.show timeو بجزء يسري رو اما در هايويزن 9191xتمامي اين كارتها رو امتحان كردم وباز كرد .حتي كيفييت تصوير در هايويزن 9191xچه در ضبط وغيره... خيلي بالاتره
unit
داخل منو روی گزینه STBُ setting شده و دکمه 8282را بزنید
فقط جهت اطلاع
از دستکاری این منو جدا پرهیز کنید
دوستان جهت پخش فایلهای تصویری به فرمت DATکه معمولاً
فایلهای تصویری هستن که از (سی دی) به کامپیوتر انتقال داده
میشود:
برای دیدن این فرمت در رسیور ای کلاس کافی است که فرمت آن
را به (mpg) تبدیل کرد بعد از انتقال به (یو اس بی ) میتوانید از
طریق دکمه (jpeg) به روی ریموت کنترل . و انتخاب گزینۀ (mpeg)
آن را مشاهده کنید
توضیح : دوستان برای تعقیر فرمت DAT به MPG احتیاج به برنامه ای نیست فقط لازم است که در قسمت مای کامپیوتر این مراحل را انجام دهید
folder options-- - view -hide extensives for know file types
تیک جلوی این قسمت را بردارین و بعد از تایید کردن
اسم فایل مربوطه را به mpg تعقیر دهید موفق باشید
سلام به دوستان.
ببخشید من یه دستگاه میکرو باکس خریدم میشه پچ مورد نیاز رسیور ای کلاس دو کارته جهت ساپورت میکرو باکس را در همین تاپیک بزارید من هر چقدر گشتم تو سایت پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
با سلام خدمت كارشناسان با معرفت سايت . من رسيور تك كارت ايكلاس دارم ولي1- چگونه ميتوانم با دو بار paussروي تصوير صفحه لوگو بندازم .راهش چگونه است .يعني ميتوانم ان تصوير راپيش زمينه لوگوي رسيور كنم .2-چگونه ميتونم از اسكرين سيور استفاده كنم ره فعال سازي ان را به همراهاينكه چه وقت اسكرين سيور عمل ميكند را بفرماييد.3- از همه مهمتر وقتي فيلم وي سي دي را كه فرمت datدارد و طبق مراحل گفته شده در بخش تبديل نام ان به mpgاز طريق ماي كامپيوتروفلدر اوپشن و......... عوض ميكنم و سپس ان را به فلش منتقل و به يو اس بي رسيور وصل ميكنم اصلا يو اس بي رسيور انرا نمي شناسد و پيدا نميكندتا اينكه بخواهد بخواند و عمل كند البته فيلم گفته شده نيز درون فلدر و پوشه اي هم نيست و بالاخره تمامي مراحل را مو به مو ميروم ولي نشد كه نشد .خواهش ميكنم و باز هم خواهش ميكنم دقيقا مرا راهنمايي كنيد اگر چه اين سوالات را در پستهاي گذشته هم پرسيده ام ولي اصلا جوابي نداديدولي اين بار خواهشا جواب بدين .ممنونم و منتظرم
سلام
بعد از نصب پچ جدید رسیور من (iclass9595x vpr) تصاویر را با پسوند mpeg ولی بصورت آهسته ضبط می کنه!!! نرم افزار را با پچ اصلی سیستم هماهنگ کردم تا فایل ها با پسوند tps ضبط بشه ولی باز هم آهسته نشون میده!!! میشه منو راهنمایی کنید. تازه کارم...
سلام
بعد از نصب پچ جدید رسیور من (iclass9595x vpr) تصاویر را با پسوند mpeg ولی بصورت آهسته ضبط می کنه!!! نرم افزار را با پچ اصلی سیستم هماهنگ کردم تا فایل ها با پسوند tps ضبط بشه ولی باز هم آهسته نشون میده!!! میشه منو راهنمایی کنید. تازه کارم...
سلام خدمت شما احتمالا با فلش رسیور خود را آپگرید کرده اید سعی کنید بوسیله کابل دستگاه خود را مجددا آپگرید نمایید
سلام،امروزکه رسیورراروشن کردم پیغام زیررامشاهده نمودم.لطفاراهنمائیم کنید:
STB S/W damaged.
سعی کنید یکبار با کابل رسیور را آپگرید کنید اگر درست نشد از فایل کلین استفاده کنید
ali4040e
07-26-2009, 02:45
سلام
من چند روز پیش از طریق یو اس بی دستگاهمو آپدیت کردم و الان وقتی می خوام کانال یابی کنم 1 خط میشه و هنگ میکنه حتی وقتی دانلود فرام یو اس بی رو میزنم همین اتفاق رخ میده یعنی با فلش نمیشه چیزی روش ریخت.اگه میشه راهنماییم کنید پچ تاریخ گذشته و لودر مربوطه رو از کجا دانلود کنم؟
morteza_dada
07-26-2009, 12:22
از تايپك زير برنامه مربوط به دستگاه(تك كارت يا 2 كارت) را دانلود كن و با كابل به دستگاه منتقل كن.مشكل حل ميشه.
قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند .
و از تايپك زير هم لودر مربوطه را ميتونيد دانلود كنيد.
اگر تازه كار هستيد حتما دفترچه فارسي آيكلاس را دانلود كنيد.روش آپگريد را هم براتون داخل دفترچه توضيح داده شده.موفق باشيد
سلام به همه دوستان،
ميخواستم بدونم چه جوري ميشه تصاوير دي وي دي رو با انتقال به يو اس پي با رسيور ايكس 95 مشاهده كرد
با تشكر
morteza_dada
07-26-2009, 14:55
سلام به همه دوستان،
ميخواستم بدونم چه جوري ميشه تصاوير دي وي دي رو با انتقال به يو اس پي با رسيور ايكس 95 مشاهده كرد
با تشكر
دوست عزيز سوالتون را در بخش مربوط به استارست مطرح فرماييد
تمامی مشکلات خود را درباره استارست 230وx95و250 در این تاپیک مطرح نمایید (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
ali4040e
07-26-2009, 16:18
سلام
اقا ممنون از راهنماییتون.
کارهایی که گفتین کردم وقتی استارت رو تو برنامه میزنم و بعد رسیور رو به برق میزنم پیغام میده no id match
مشکل از چیه؟
morteza_dada
07-26-2009, 17:30
سلام
اقا ممنون از راهنماییتون.
کارهایی که گفتین کردم وقتی استارت رو تو برنامه میزنم و بعد رسیور رو به برق میزنم پیغام میده no id match
مشکل از چیه؟
نرم افزار مربوط را بايد به وسيله لودر بازخواني كنيد.مثل شكلهاي زير عمل كنيد.قبل از زدن دكمه استارت ريسور را به برق بزنيد ولي با دكمه پاور از پشت دستگاه خاموش كنيد.وقتي استارت را زديد دكمه پشت دستگاه را روشن كنيد.
سلام
براي انتقال تصاوير دي وي دي به فلاش كه بتونم با اون از طريق رسيور و تلويزيون اونو ببينم چيكار بايد بكنم؟
چون وقتي به طور مستقيم روي فلاش كپيش كنم، فقط تصوير پخش ميشه ولي صدا نداره،ممنون ميشم.
heda792002
07-29-2009, 23:18
سلام
من یک ماهواره ایکلاس تازه خریدم میخواهم ماهواره سایروس را در installation انتخاب و نصب کنم ولی متاسفانه در لیست اولیه منوی مربوطه 32 تا ماهواره لیست شده که سایروس در لیست مذکور موجود نیست ولی در ترانسپوندرها سایروس وجود داره ولی اونجا هم 3تا گزینه del-edit-addداره ولی من نمیتونم اونو به لیست 32تایی اضافه کنم.خواهشمندم سریعتر راهنمایی کنید.ممنونم
morteza_dada
07-30-2009, 00:16
سلام
من یک ماهواره ایکلاس تازه خریدم میخواهم ماهواره سایروس را در installation انتخاب و نصب کنم ولی متاسفانه در لیست اولیه منوی مربوطه 32 تا ماهواره لیست شده که سایروس در لیست مذکور موجود نیست ولی در ترانسپوندرها سایروس وجود داره ولی اونجا هم 3تا گزینه del-edit-addداره ولی من نمیتونم اونو به لیست 32تایی اضافه کنم.خواهشمندم سریعتر راهنمایی کنید.ممنونم
دوست عزيزم دفترجه فارس آيكلاس را از تايپك زير دانلود كن.در صفحه 11 جواب سوالتون به طور كامل توضيح داده شده است.موفق باشيد
ورژن جديد دفترچه آيكلاس 9595 وهايوين9191 با قابليت پرينت گرفتن (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
باسلام خدمت مدیر ودیگر دوستان من یک سوال درمورد نشناختن هارد اکسترنال توسط 9595x داشتم اگرممکنه راهنمای کنید هارد 320 هستش ممنون
morteza_dada
08-13-2009, 00:08
باسلام خدمت مدیر ودیگر دوستان من یک سوال درمورد نشناختن هارد اکسترنال توسط 9595x داشتم اگرممکنه راهنمای کنید هارد 320 هستش ممنون
با سلام خدمت شما دوست عزيز,متاسفانه ريسيور ها بر خلاف كامپيوتر قادر به شناسايي تمامي انواع فلش و هارد نيستند و براي شناسايي برخي مارك ها مشكل دارند.با هارد 320 تا به حال امتحان نكردم و ممكنه اين دستگاه همچين هاردي را ساپورت نكنه.به هر حال شما سعي كن دستگاهتو با آخرين نرم افزار موجود آپگريد كني شايد مشكل حل شد.موفق باشيد
نرم افزار جديد آيكلاس9595و هايوين9191به تاريخ88/4/31 (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
سلام.من می خوام دستگاه 9191 را با کابل اپدیت کنم.مشگلم اینه کابل را رایانه می شناسه اما وقتی لودر را می خوام اجرا کنم هیچ کاری نمیکنه.علت چیه؟
morteza_dada
08-13-2009, 11:23
سلام.من می خوام دستگاه 9191 را با کابل اپدیت کنم.مشگلم اینه کابل را رایانه می شناسه اما وقتی لودر را می خوام اجرا کنم هیچ کاری نمیکنه.علت چیه؟
طبق آموزش ارائه شده در تايپك زير عمل كنيد,كليه جزئيات را بايد رعايت كنيد.انشاا... مشكلتون حل ميشه.
آموزش آپگرید رسیورهای سری i class از طریق کابل rs 232 (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
باسلام به همه دوستان آیا آیکلاس مدل 9595 قادر به پخشmp3 و فیلم هست یانه چون دستگاه من فقط عکس پخش میکنه ممنون
morteza_dada
08-13-2009, 15:15
باسلام به همه دوستان آیا آیکلاس مدل 9595 قادر به پخشmp3 و فیلم هست یانه چون دستگاه من فقط عکس پخش میکنه ممنون
بله دوست عزيز اين دستگاه قادر به پخش ام پي تري و فيلم ميباشد.دستگاهتون را با ورژن جديد نرم افزار مربوطه آپگريد كنيد.فايل مورد نظر را در يك پوشه اختصاصي (براي هر فرمت جداگانه)بريزيد م با زدن دكه jpegروي كنترل و انتخاب نوع فرمت از امكانات اين دستگاه لذت ببريد.
باتشکر از شما مدیر محترم موفق باشی یک سوال دیگه من تازه کار هستم چه جوری باید دستگاه رو آپگرید کنم فکر کن به کلاس اولی یاد میدی در ضمن این دفترچه فارسی باز نمیشه متشکرمممممممممممممممممممم مممممممممflowerflowerflowerflowerflowerfl owerflowerflowerflowerflower
morteza_dada
08-14-2009, 23:57
باتشکر از شما مدیر محترم موفق باشی یک سوال دیگه من تازه کار هستم چه جوری باید دستگاه رو آپگرید کنم فکر کن به کلاس اولی یاد میدی در ضمن این دفترچه فارسی باز نمیشه متشکرمممممممممممممممممممم مممممممممflowerflowerflowerflowerflowerfl owerflowerflowerflowerflower
روي لينك زير كليك كنيد در اين تايپك به صورت كامل آپگريد از طريق كابل آموزش داده شده است.
آموزش آپگرید رسیورهای سری i class از طریق کابل rs 232 (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
در تاپك زير هم آموزش از طريق يو اس بي(فلاش)توضيح داده شده است.
اموزش آپگرید رسيور هايويون از طریق Usb (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
دفترچه فارسي را ابتدا از حالت فشرده با برنامه winrarخارج كنيد سپس با برنامهFoxit Readerباز كنيد.فرمت اين برنامه pdfميباشد.موفق باشيد
محمد نادری
08-20-2009, 20:04
چگونه میتوانم با iclass به صورت mpeg ضبط کنم
محمد نادری
08-20-2009, 20:09
چگونه میتوانم با iclass به صورت mpeg ضبط کنم اگر نرم افزاری هست لطفا بگویید
amir5381
08-21-2009, 15:23
دوست عزیز من سعی کردم ولی نشد..
شما باید برنامه ضبط شده را با برنامه ultra video converter تبدیل کنی...
در ضمن با زدن دکمه JPEG روی کنترل دستگاه میتونید فایلهای MP3-MPEG-GPG ریخته شده روی USB را از طریق دستگاه مشاهده کنید....
khob javun linke downloadesh ham mizashti
morteza_dada
08-22-2009, 12:57
چگونه میتوانم با iclass به صورت mpeg ضبط کنم
تذكر مهم:كاربران عزيز سوالات خود را در بخش مربوط به پرسش و پاسخ مطرح كنيد.و از ايجاد تايپك جديد براي مطرح كردن سوالات خودداري كنيد.طريقه عوض كردن فرمت ضبط كردن.ابتدا وارد منو شويد.(دكمه منو را روي كنترل بفشاريد)سپس گزينه ضبط تصوير را انتخاب كنيد(آخرين گزينه)حال از قسمت تنظيمات ضبط تصوير گزينه(record file format)ميتوانيد فرمت ضبط كردن را از tsبهmpgو به عكس تعويض كنيد.
ali4040e
09-02-2009, 03:46
سلام
من دستگاه 9595x دارم که فرکانس دستی mbc رو میدم ولی هیچکدوم از mbc ها رو پیدا نمیکنه البته دستگاهم رو با آخرین پچ از همین سایت آپدیت کردم
rasabotorab
09-05-2009, 14:06
چگونه در رسیور iclass 9595x در چند بار ضبط تمام فایلها را در یک فولدر روی فلش ضبط کنم تا در اتصال به کامپیوتر فقط یک فولدر داشته باشم
morteza_dada
09-05-2009, 16:49
در حال حاضر همچين امكاني وجود نداره.سوالاتتون را در بخش پرسش و پاسخ در مورد رسيورهاي آيكلاس و هايوين فقط در اين تايپك
مطرح كنيد
rasabotorab
09-07-2009, 14:12
چگونه زمان پایان ضبط روی فلش را معلوم کنم
morteza_dada
09-07-2009, 16:48
چگونه زمان پایان ضبط روی فلش را معلوم کنم
اگه منظورتون در حالت رزرواسيونه ميتونيد وقتي كانال را انتخاب كرديد زير گزينه (در مدت)ساعت يا دقيقه اي را كه ميخواهيد ضبط كنيد را مشخص كنيد.اگه هم به صورت دستي باشه كه با دو بار فشار دادن دكمه stopاين كار را انجام بديد.
rasabotorab
09-09-2009, 10:00
می خواهم زمان پایان ضبط در رزرواسیون را زیر یک ساعت به عنوان مثال حدود ده دقیقه معلوم کنم چه کار کنم
morteza_dada
09-09-2009, 21:58
می خواهم زمان پایان ضبط در رزرواسیون را زیر یک ساعت به عنوان مثال حدود ده دقیقه معلوم کنم چه کار کنم
براي اين كار بعد از انتخاب كانال زير قسمت در مدت01:00را مشاهده ميكنيد شما روي دو رقم سمت راست فلش سمت پايين را بزنيد حالا ميبينيد كه مدت ساعت به صفر تبديل ميشه و ميتوانيد دقيقه مورد نظر را انتخاب كنيد.به اين صورت00:59موفق باشيد.
سلام...آقا زحمت می کشید این برنامه ادیت لیست کانال رو یه بار آپلود کنید...آدرس تو دفترچه مشکل داره...
مرسی
morteza_dada
09-10-2009, 17:24
سلام...آقا زحمت می کشید این برنامه ادیت لیست کانال رو یه بار آپلود کنید...آدرس تو دفترچه مشکل داره...
مرسی
دوست عزيز از بخش زير ميتونيد اين برنامه را دريافت كنيد.
لودرها و نرم افزارهای جانبی رسیور iCLaSS در این تایپک: (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
rasabotorab
09-11-2009, 10:22
سایت رسمی iclass رو معرفی کنید
کمک
با درود به همگی دوستان
من به تازگی یک میکروباکس خریده ام ولی نمی دانم چرا نمی توانم از آن سیگنال به گیرم آیا من آنرا درست به رسیورم که آی کلاس هست وصل میکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ابتدا سیم دیش را به میکرو وصل میکنم بعد به وسیله کابل 9 پین که برای خود میکرو باکس میباشد آنرا به رسیور متصل میکنم کلیه متعلقات که شامل چشمی کنترل و سیم آداپتور و سیم سه فیش رابصورت صحیح اتصال میدهم ولی هیچ گونه تصویر یا سیگنالی دریافت نمیکنم لطفا مرا راهنمایی کنید در ضمن تنظیمات ریسیور را در حالت twin قرار می دهم
اگر نحوه اتصالات را به من یاد بدهید بسیار سپاسگزار خواهم بود ( اگر به صورت تصویری باشد چه بهتر )
با تشکر
redored
سلام من پچ جدید 11182 رو ریختم ولی سافتکم جدید و قدیمی رو نمیشناسه لطفا راهنمایی کنید؟
morteza_dada
09-14-2009, 00:36
سلام من پچ جدید 11182 رو ریختم ولی سافتکم جدید و قدیمی رو نمیشناسه لطفا راهنمایی کنید؟
سلام شما بايد ورژن 11180يا قبل از آن را به دستگاه منتقل كنيد تا مشكلتان بررطرف بشه.
سلام آیا ریختن نرم افزار ورژن پائنتراز ورژن حال حاضر مشکلی برای رسیور ایجاد نمیکنه؟
morteza_dada
09-14-2009, 16:52
سلام آیا ریختن نرم افزار ورژن پائنتراز ورژن حال حاضر مشکلی برای رسیور ایجاد نمیکنه؟
خير مشكلي ايجاد نميشه ميتونيد انكارو به راحتي انجام بدهيد.در صورتي كه دستگاه فايل را به وسيله فلاش قبول نكرد اينكارو با كابل انجام بدهيد
ضمن تشکر از زحمات شما و با توجه به تمام راهنمایی ها ، دفترچه فارسی i class دانلود شد ولی اجرا نشد . مشکل کجاست ؟
morteza_dada
09-20-2009, 16:45
ضمن تشکر از زحمات شما و با توجه به تمام راهنمایی ها ، دفترچه فارسی i class دانلود شد ولی اجرا نشد . مشکل کجاست ؟
با سلام,از برنامه Foxit Readerبراي اجراي دفترچه استفاده كنيد مشكلتون حل ميشه.موفق باشيد
با سلام کدرمز رسیور رو فراموش کرده ام البته کد 8282 رو روی stb تنظیمات و کد 8131 رو روی stb وضعیت زدم ولی بازهم کد رمز به چهار صفر تغییر نکرد باید چکارکنم ؟
morteza_dada
09-22-2009, 12:05
با سلام کدرمز رسیور رو فراموش کرده ام البته کد 8282 رو روی stb تنظیمات و کد 8131 رو روی stb وضعیت زدم ولی بازهم کد رمز به چهار صفر تغییر نکرد باید چکارکنم ؟
شما بايد رسيورتون را با نرم افزار اورجينال به وسيله كابل آپگريد كنيد سپس جديدترين ورژن را به دستگاه منتقل كنيد تمامي اطلاعات به حالت اوليه بازميگردد و رمز به 0000تغيير ميكند.
كمكم كنيد:
دکمه منو را زدم
بروی stb setting رفتم 1234 را زدم ولي هيچ اتفاقي نيوفتاد
فكر ميكنيد مشكل از چيه؟
چطور ميتونم كد دهي كنم
سلام دوست عزیز
آخرین ورجن را بریز مشکل حل میشود منظور از آخرین ورجن یعنی 11185 که در همین سایت موجود است
موفق باشی
ali4040e
09-26-2009, 13:02
چرا کسی جواب نمیده؟"سلاممن دستگاه 9595x دارم که فرکانس دستی mbc رو میدم ولی هیچکدوم از mbc ها رو پیدا نمیکنه البته دستگاهم رو با آخرین پچ از همین سایت آپدیت کردم"
mohammadipost
09-26-2009, 15:23
سلام پچ راجطور میشه به رسیور منتقل کرد
مهرداد گلیایئ
09-26-2009, 23:05
چرا کسی جواب نمیده؟"سلاممن دستگاه 9595x دارم که فرکانس دستی mbc رو میدم ولی هیچکدوم از mbc ها رو پیدا نمیکنه البته دستگاهم رو با آخرین پچ از همین سایت آپدیت کردم"
سلام شما دوتا کار کنید اول نرم افزار را تغییر دهید یا اورجینال را انتقال دهید دوم اگر از سویچر استفاده میکنید سیم را مستقیم و از تنظیم دقیق مطمین شوید
مهرداد گلیایئ
09-26-2009, 23:06
سلام پچ راجطور میشه به رسیور منتقل کرد
سلام از طریق فلش مموری و از طریق کابل با کامپیوتر
pooryashabani
09-27-2009, 16:51
Ba salam.man tazekaram va 2 ,3 rooze yek dastgahe iclass 9595x pvr tahiye kardam.ghablan ba cable starsat 150 ro upgrade mikardam.oon doosti ke dastgaho vasam ovord verzhene 11170 ro ba usb vasam nasb kard.manam khodam verzhene 11186f ro az net gereftam nasb kardam.alan hichkodoom az kanalaye karti baz nemishe.age ye tozihe mokhtasar rajebe softcam va tarigheye nasbesh bedin mamnoon misham .man faghat mikham kanalaye kartim baz beshe.agar linke download mohabat konid mamnoon misham.
سلام من رسیور آیکلاس 95 دارم چند روزه که کانالهای داخلی ایران پاک شده اما هرچی فرکانس و سیگنالهای قدیمو میدم اون کانالارو نمیاره حالا باید چکار کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
من نمیدونم شاید مشکل از diseqt باشه. حالا خودم یه سواله جداگونه داشتم ازت ببینم احساس نمیکنی تصویرت خیلی صافو با وضوح نیست؟؟
سلام من تاحالا نتونستم حتی 3 دقیقه فیلم پر کنم کول دیسکم 32 گیگ و دستگاهم 9595 ایکلاس دو کارته با آخرین ورژن و کمترین ورژن هم خوب نشده
سلام من رسیور 9191 دارم .روي استندباي(Standby) مانده و رسيور روشن نميشود.بايد چكار كنم سه ماه پيش خريدمش
RASOOL_MN
10-14-2009, 14:23
اين اسم پچ رو (پسوند)از كجا بايد تغيير داد ؟
اين كارو بايد تو كامپيوتر كرد؟
و لطفا اسم كانالهايي كه با پچ ميشه باز كرد رو بذاريد.
ممنون
afshin8403
10-14-2009, 19:44
سلام من رسیور آیکلاس 95 دارم چند روزه که کانالهای داخلی ایران پاک شده اما هرچی فرکانس و سیگنالهای قدیمو میدم اون کانالارو نمیاره حالا باید چکار کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
فرکانسهای قدیم تقریبا همه کاناهای ایرانی عوض شده به سایت زیر برو باز شدنش کمی طول میکشه نام کانال رو جستجو کن فرکانس جدید رو پیدا میکنی
این سایت رسمی فرکانسهای رادیویی و ویدیویی کل ماهواره هاست :
SatcodX (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
hiker
afshin8403
10-14-2009, 19:46
سلام من تاحالا نتونستم حتی 3 دقیقه فیلم پر کنم کول دیسکم 32 گیگ و دستگاهم 9595 ایکلاس دو کارته با آخرین ورژن و کمترین ورژن هم خوب نشده
یک حافظه کمتر مثل 8 گیگ رو امتحان کن من 32گیگ رو امتحان نکردم
وقتی ذخیره میکنی چه پیغامی میده ؟ 2we3
با سلام و خسته نباشيد من آي كلاس9595 دارم و با آخرين نرم افزار آپگريد كردم اما فقط مسير هاتبرد را نشان ميدهد و با تنظيم آنتن به مسيرهاي ديگر مثل عرب و ترك فقط كانالهي هاتبرد دوباره اسكن ميشود لطفا اينجانب را راهنمايي كنيد. چطور اين مشكل را حل كنم .با تشكر فراوان
kavandi1388
10-25-2009, 10:31
سلام، من ريسيور 9595 دارم وبا آخرين ورژن هم آپگريدش كرده ام.مشكلم اينه كه بعضي اوقات تصوير كمي مات ميشه. خواهش ميكنم منو راهنمايي كنين.با تشكر
kavandi1388 و as27 و tavadoo عزیز و دوستان دیگر رسیور آیکلاس از بدترین رسیورها است من انواع رسیورها را امتحان کردم که پی بردم بدترین رسیور آیکلاس است هر چه زودتر آن را عوض کنید هر روز یک مشکل پیدا میکند
سلام،چندروزیه که بعضی ازفرکانسهای نیلست رابدون کیفیت دارم.(مثلا mbcها)چیکارکنم؟
سلام،چندروزیه که بعضی ازفرکانسهای نیلست رابدون کیفیت دارم.(مثلا mbcها)چیکارکنم؟
سلام
مشکل شما از پارازیت هستش
به این قسمت ها مراجعه کنید
قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
موفق باشی
سلام من میخواهم خودم دستگاهریسیور آیکلاس 9595 رو که تازه خریدم آپگرید کنم ولی این کار رو بلد نیستم . میتونم از شما کمک بگیرم . آیا شما من رو قدم به قدم فرصت دارین که راهنمایی کنین .
خیلی از محبت شما سپاسگزارم
سلام من میخواهم خودم دستگاهریسیور آیکلاس 9595 رو که تازه خریدم آپگرید کنم ولی این کار رو بلد نیستم . میتونم از شما کمک بگیرم . آیا شما من رو قدم به قدم فرصت دارین که راهنمایی کنین .
خیلی از محبت شما سپاسگزارم
سلام
فایل رو از اینجا دریافت کنید
سپس فایل رو از حالت زیپ ( اگر بود ) خارج کرده داخل یک فلش usb بریزید
فلش رو به دستگاه وصل کرده منتظر بشید تا رسیور فایل رو بخونه
بعد از شما سوال می پرسه که رسیور رو آپدیت کنم یا نه که دکمه yes رو بزنید و منتظر بمونید تا دستگاه خاموش بشه و باز بالابیاد
راهنمایی های بیشتر در این قسمت
بسیار بسیار ممنونم . امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشید
حالا اگر ممکن است بفرمایید از کجا میتونم کد های کانالها رو پیدا کنم و آیا روش کد دادن هم میشه با usb غمل کرد
حالا اگر ممکن است بفرمایید از کجا میتونم کد های کانالها رو پیدا کنم و آیا روش کد دادن هم میشه با usb غمل کرد
سلام
به لینک دومی که در پست قبلی گذاشتم مراجعه کن
کد هام در سایت اگر بیاد اعلام میشه
سلام ، باز هم ممنون . آیا کدها درقسمت خاصی ثبت نشده
سلام ، باز هم ممنون . آیا کدها درقسمت خاصی ثبت نشده
سلام
اگر کد جدیدی بیاد در قسمت سیستم های کد گذاری سایت قرار میگیره به اونجا سر بزن
سلام من دیروز یه سافتکم ریختم که مثلا آپگرید کنم اما بیچاره شدم! همه کانالهام رفت النم هرچی سرچ می کنم قدرت سیگنا صفر شده کمکم کنید؟
مهرداد گلیایئ
11-21-2009, 01:45
سلام من دیروز یه سافتکم ریختم که مثلا آپگرید کنم اما بیچاره شدم! همه کانالهام رفت النم هرچی سرچ می کنم قدرت سیگنا صفر شده کمکم کنید؟
سلام نوع ریسیور شما چه مدلی است؟ایا از یک دیش استفاده میکنید یا چند جهت اگر از چند جهت استفاده میکنید اول باید تقسیم سویچر در بخش تنظیم انتن ریسیور انجام دهید بعد سرچ کنید.
laleh2656
11-23-2009, 16:55
سلام به همگي
خسته نباشي
يه سوال داشتم برنامه هائي كه از طريق رسيور 9595x ضبط ميشه ، در كامپيوتر با چه نرم افزاري پخش ميشه ؟ پسوند فايلها چي هست ؟ اگه نرم افزار داره بي زحمت بگيد .
ممنون
01000100
11-23-2009, 17:21
با سلام من خواستم رسویر ای کلاس بگیرم
خواستم ببینم رسیور ای کلاس می تونه شبکه 3 رو به راحتی باز کنه
لطف ر راهنمای کنید ؟ مدل رو بگید
باتشکر .
سلام به همگي
خسته نباشي
يه سوال داشتم برنامه هائي كه از طريق رسيور 9595x ضبط ميشه ، در كامپيوتر با چه نرم افزاري پخش ميشه ؟ پسوند فايلها چي هست ؟ اگه نرم افزار داره بي زحمت بگيد .
ممنون
سلام
فایل ضبط شده با مدیا پلیر به آسانی باز میشه
اگر مشکلی داشتید می تونید از یه برنامه کانورتور یا یک برنامه کدک مثل k-lite کمک بگیرید
پسوند ها mpeg می باشد
با سلام من خواستم رسویر ای کلاس بگیرم
خواستم ببینم رسیور ای کلاس می تونه شبکه 3 رو به راحتی باز کنه
لطف ر راهنمای کنید ؟ مدل رو بگید
باتشکر .
سلام
معمولا آخرین پیج باز می کنه
ولی اگر نکرد با کد دستی می تونید باز کنید
تا اونجا که من اطلاع دارم 9595 یک کارته و دوکارته و 9696
البته مدل های دیگه هم باز می کنند ولی معمولا با کد دادن دستی
mohammadra
12-02-2009, 06:56
من این سافتکم رو دقیقا روز آپلودشدن در سایت خارجی گرفتم فقط فایل key را روی ای کلاس 9696pvrریختم اما جواب نداد لطفا راهنمایی کنید ممنونــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــم
afshin1348
12-08-2009, 09:54
من به تازگی یک دستگاه آی کلاس 9696x pvr خریدم و خیلی هم به خاطر سرعت ، امکانات خوب ، شکل ظاهر از آن رضایت دارم و تاکنون مشکل خاصی هم نداشتم .. جدیدا تصمیم به آپگرید آن گرفتم ولی در تمام پچهای موجود در سایت نام آنها به F ختم میشوند مثل : s9f2a126-11210F.sgn در صورتیکه پچ خود دستگاه به A ختم میشود .. آیا در صورت انتقال پچ جدید مشکل خاصی بوجود نمی آید ؟ لطفا در خصوص این تفاوت توضیح بیشری بدهید ... با تشکر
من به تازگی یک دستگاه آی کلاس 9696x pvr خریدم و خیلی هم به خاطر سرعت ، امکانات خوب ، شکل ظاهر از آن رضایت دارم و تاکنون مشکل خاصی هم نداشتم .. جدیدا تصمیم به آپگرید آن گرفتم ولی در تمام پچهای موجود در سایت نام آنها به F ختم میشوند مثل : s9f2a126-11210F.sgn در صورتیکه پچ خود دستگاه به A ختم میشود .. آیا در صورت انتقال پچ جدید مشکل خاصی بوجود نمی آید ؟ لطفا در خصوص این تفاوت توضیح بیشری بدهید ... با تشکر
سلام
به این قسمت مراجعه کنید
sarekhat
12-12-2009, 01:27
با سلام من همین دیروز یک رسیور iclass9595x خریدیم. امروز خواستم دستی بهش کد بدم. روی stb setting, دکمههای 1234 رو زدم هیچ اتفاقی نیافتاد. در منوی CAS دکمه قرمز رو زدم باز هم هیچ اتفاقی نیافتاد.
لطفا راهنمایی بفرمایید. :p
سلام
دوست عزيزم شما بايد يكبار ازطريق usbيا كابلrs232cرسيورتون را آپگريدكنيدبعد ازطريق مراحلي كه رفتين ميتونيدكددستي واردرسيوركنيد
درودبركوروش كبير
سلام من می خواستم نرم افزار سیلورت 50 ایکس بریزم دستگاه من 9595 دو کارتس قبول نمی کرد باسیه همین کلن نصفه رختم حالا نه ای کلاس می گیره نه سیلور ست بوت میشه می نویسه نو سافتور چکار کنم
دوست عزیز شما باید رسیور تان رو فلش کنید تا مشکل برطرف شود البته بهتر است به یک تعمیر کار ماهر بدهید 10 دقیقه بیشتر وقت نمی بره
کسی نیست جواب بده
سلام
جواب شما داده شده
اول سعی کن همیشه با پیج مخصوص رسیورت انو آپگرید کنی نه مدل مشابه
بعدم
قبل از این که ببریش تعمیرگاه
یک بار هم رسیورت رو با کابل آپگرید کن و با پیج کارخانه ای
ممنون آخرش 25 دادم ای سی عوض کردن بابا دیگه غلط بکنم به غیر از نرم افزار اصلی چیز دیگه ای بریزم قبلا من استارست 50 ایکس داشتم صد با همش اینتراستار میکردم یا استارست یه بارم فلش نخواست خیر سرم ریسیور تو کاشان 120 من خریده بودم 60 دلم خوش بود ارزون خریدم از بانه ولی الان یه قیمت شد
سلام
دوستان مشکل جدید من با تیونره هیچ سیگنالی ندارم حتی کیفیت سیم رو هم صفر میزنه ولی فایندر که میبندم فایندر روشن میشه از تنظیم بودن دیش هم مطمئن هستم .لطفا کمکم کنید
مهرداد گلیایئ
12-15-2009, 23:29
سلام از چند جهت استفاده میکنید؟یکبار فکتور ریسیت کنید.
سلام
دوستان مشکل جدید من با تیونره هیچ سیگنالی ندارم حتی کیفیت سیم رو هم صفر میزنه ولی فایندر که میبندم فایندر روشن میشه از تنظیم بودن دیش هم مطمئن هستم .لطفا کمکم کنید
سلام
دوست عزیز بهتر یه بار دیگه سیمت رو کنترل کنی
یا با سیم دیگه امتحان کنی
یادت باشه اگه فقط مغزی سیم وصل باشه پاور میرسونه ولی هیچ کیفیتی دیده نمیشه
حتی پاورم دیده نمیشه
احتمال داره سیمهای رشته اید در کابل قطع باشه
سلام
من hivion 9696 دارم وقتی روی یک کانال زبان را عوض میکنم و ذخیره سازی انجام میدم، زبان ذبا تغییر کانال عوض میشود. لطفا راهنمایی کنید.
mahdi_386
12-21-2009, 00:13
سلام خسته نباشيد من يه مشكلي كه ريسيورم دارم اينكه چند روز پيش آبگريدش كردم ولي يكه دفعه خاموش شد ووقتي روشنش ميكني erorr system doamgedميده چيكار كنم آيا رسيورم سوخته (iclass9595pvr(توروخدا كمكم كنيد
سلام خسته نباشيد من يه مشكلي كه ريسيورم دارم اينكه چند روز پيش آبگريدش كردم ولي يكه دفعه خاموش شد ووقتي روشنش ميكني erorr system doamgedميده چيكار كنم آيا رسيورم سوخته (iclass9595pvr(توروخدا كمكم كنيد
سلام
اول اینکه حتما پیج مربروط به رسیورت رو همیشه انتقال بده
دوم اینکه یه بار رسیورت رو با کابل آپگرید کن و با پیج کارخونه
اگر درست نشد حتما باید فلش بشه
سلام برنلمه فلش هايويژن9696xpvr رامي خوام
(رسيور تاروشن ميشه بلافاصله روي لودشدن ميره وديگه بالا نمياد
سلام برنلمه فلش هايويژن9696xpvr رامي خوام
(رسيور تاروشن ميشه بلافاصله روي لودشدن ميره وديگه بالا نمياد
سلام
فکرکنم با آپگرید از طریق کابل مشکلت حل بشه و نیازی به فلش نداری
javad4390
12-23-2009, 09:43
سلام ببخشيد فرق بين رسيور آيكلاس9595 پي آر با ايكس95 يو اس بي چه مي باشد؟ كدام بهتر است؟راهنمايي كنيد؟
باسلا لطفا درخصوص تعريف دستگاه سوئيچ دررسيور9696توضيح دهيد.
سلام ببخشيد فرق بين رسيور آيكلاس9595 پي آر با ايكس95 يو اس بي چه مي باشد؟ كدام بهتر است؟راهنمايي كنيد؟
سلام
دوست عزیز آیکلاس 2 دستگاه 9595 داره که فرق اونا فقط در تعداد خوندن کارتشونه
که یکی 1 کارتست ودیگری 2 کارته هردو با usb کار میکنند و هردو pvr هستند
به این قسمت هم مراجعه کن
باسلا لطفا درخصوص تعريف دستگاه سوئيچ دررسيور9696توضيح دهيد.
سلام
زبان رو در حالت فارسی قرار بده
به منو قسمت نصب ماهواره برو
گزینه یکی مونده به آخر نوشته نوع سوئیچ در حالت diseqc قرار بده و ok کن
بعد به آخرین گزینه برو
اگر از سوئیچ 4 تایی استفاده میکنی قسمت 1.0 رو نصبت به هر ماهواره ای که به سوئیچ بستی از 1 تا 4 براش تعریف کن
اگر سوئیچ 8 بستی قسمت 1.1 رو باید تعریف کنی براش
parviz1201
12-23-2009, 19:15
با سلام من كد مادر ايكلاس را ميخواستم با تشكر از كمك كننده.
با سلام من كد مادر ايكلاس را ميخواستم با تشكر از كمك كننده.
سلام
به این قسمت مراجعه کنید
توجه کنید که مدل های گفته شده با مدل دستگاه شما از نظر کارکرد و منو یکسان هست
mormor1979
12-26-2009, 11:25
سلام دوستان عزیز من سر دوراهی قرار گرفتم سالها starsat داشتم و الان نمی دونم starsat x97یو اس پی جلو رو بگیرم یا iclass9696 رفیقام از هر دو تا تعریف میکنن موندم کدوم رو بخرم ؟پچ جدید برای کدومشون زود به زود میاد و از کجا باید دانلود کرد ممنون میشم قابل بدونین جوابمو بدین یا علی مدد
سلام دوستان عزیز من سر دوراهی قرار گرفتم سالها starsat داشتم و الان نمی دونم starsat x97یو اس پی جلو رو بگیرم یا iclass9696 رفیقام از هر دو تا تعریف میکنن موندم کدوم رو بخرم ؟پچ جدید برای کدومشون زود به زود میاد و از کجا باید دانلود کرد ممنون میشم قابل بدونین جوابمو بدین یا علی مدد
سلام
تقریبا کلیه دستگاه های استار ست چینی هستند
ولی آیکلاس کره ای
نظر بنده آیکلاس چون از هر نظر تکمیله و کمپانی پشتیبانی خوبی هم ازش میکنه
پیجهای آمده برای هرکدوم قابلیت چندانی بجز ارتقاع دستگاه از نظربرنامه ای نداره
و کانالی روباز نمیکنه
به این قسمت ها مراجعه کن
سلام دوستان من تازه عضو شدم.
یه سوال داشتم میخواستم ببینم ایا کدهایی که تو قسمت کدگذاری سایت نوشته شده روی رسیور 9696 کاربرد داره. یعنی کانالهای فیلم و +18 و ... باز میشه با این کدها؟
اگه اره نحوه وارد کردنشون چه جوریه؟
برای وارد کردن این کدها نیاز به دستگاه یا تجهیزات دیگه ای هم هست یا خیر؟
سلام خدمت دوستان گرامی
در مورد 9696 با ورژن 11220f مشکلات زیر وجود دارد لطفا راهنمایی کنید.
1- ساعت در حالت user تنظیم میشود ولی بعد از یکروز نیم ساعت جلو میرود
2- ضبط فیلم در حالت زمان بندی شده موقعی که رسیور خاموش است برای ضبط کردن روشن میشود مسیر دیش عوض میشود ولی ضبط نمیکند و گاهی قفل میکند.
3- و نیز راهنمایی در مورد نحوه عکس گرفتن از صفحه
من هر دو را با یک دیش و تلویزیون تست کردم
1-تصویر iclass9696 نسبت به استار ست حدود 30 درصد بهتر است ولی منوهای استار ست بهتر است و کارکردن با ان راحتتر
2- ضبط زمان بندی شده استار ست بهتر است
3- ای کلاس در فرمت mpeg ضبط میکند که در dvd و کامپیوتر براحتی قابل نمایش است
4- مدیریت کانالها و ایجاد لیست دلخواه استار ست نسبت به ای کلاس خوب است
باسلام
کد مادر (ورژن اصلی ) آی کلاس 9595 تک کارت میخواهم ،ازکمک شما سپاسگزارم.
nemat_m1976
01-10-2010, 11:54
داخل منو رفته روی گزینه stb عدد 8131 وارد کن رمز ورود به منو تبدیل به چهار صفر میشه
afshin8403
01-19-2010, 08:57
سلام.
رفقا بدادم برسین.
این رسیور ما pvr hivion 9191x یه دفعه ا ی ری استارت کرد دیگه هم کانال هارو لود نکرد.
چند بار خاموش و روشن کردم ولی فقط یه صفحه ی نامشخص که ظاهرا لوگو ماننده میاد و
نشانگرش هم فقط چهار خط تیره رو نشون میده .همین اقا من یه ماهه رسیور گرفتم.دانشجوی کامپیوتر هم هستم و از سخت افزار هم کاملا سر در میارم .
فقط لطف کنید از اول راهنماییم کنید که چه کنم.
البته از یکی پرسیدم گفت باید فلش کنی .یکی گفت اپگرید.
من اینهارو فقط در حد اسم میشناسم و حدودا روند کار .
فکر نکنم سخت باشه ولی یکی گفت اگر اشتباه فلش کنم یا اپگرید فاتحه ی دستگاه خوندست.
لطف بفرمایید و کمکم کنید.ایشالا بعد ها بدرد این انجمن بخورم.
اگر هم حال تایپ کردن ندارین بگین زنگ میزنم.
در هر صورت منتظر کمکتونم.
دم همتون گرم چون همین یکی دوساعته که تو انجمن ها گشتم خیلی یاد گرفتم .
از مهرداد گلیایئ هم واقعا ممنون بابت اینهمه تلاش.بخدا کارم را بیافته تمام سعیم رو برای ارتقا در حد سواد اندکم میکنم.
عاقبت منزل ما وادی خاموشان است حالیا غلغله در گنبد افلاک انداز
سلام آقای mojibermoda یه سئوال شما روی اون صفحه که هستی از روی کنترل و یا رسیور دکمه MENU رو بزن ببین پنجره ای باز میشه یا نه اگه باز شد کاملا مشخصه کانالهات پریده اگه باز نشه حتما باید فلش کنی معمولا اون منو باز میشه اگه شد بهم پیغام بده راهنماییت کنم :D
mojibermoda
01-19-2010, 09:39
درود.
ممنون از اینکه جواب دادی.من همین الان دوباره چک کردم. .اتفاقاتی که میافته رو به ترتیب عرض میکنم:
1.دکمه ی صفر و یک پشت دستگاه رو میزنم.
2.شروع به لود میکنه.همزمان نشانگر علامت جریان لود رو نشون میده.
3.یه سری جزییات نشون داده میشه از قبیل :
کارخانه ی سازنده،ورژن ،واینجور چیزا.
4.ساعت نمایش داده میشه ،و دستگاه ظاهرا لود شده.
5.دکمه ی روشن خاموش روی کنترل دستگاه رو فشار میدم.
6.طبق معمول ساعت از روی نمایشگر جلوی دستگاه میره،وجاش باید اخرین کانال بیاد که نمیاد و چهار خط تیره میادش .درست مثل موقعی که داری سرچ میکنی و تو هیچ کانال خاصی نیستی.
7.همون علامت لوگویی که در هنگام لود دستگاه نشون داده شد {البته بعد از نشان دادن اطلاعات کارخانه و ورژن} نشان داده میشه .
8.دیگه همینطور میمونه ،دکمه های کنترل دستگاه هم کار نمیکنن.
ادامه دارد....
mojibermoda
01-19-2010, 09:40
این کل جریان بود.البته جالبه که برای روشن و خاموش کردن دستگاه با کنترل مثل قبل بدون اشکال خاموش و روشن میشه.
از شما ممنون که دارین کمک میکنید.فقط لطف کنید از ابتدای کار بفرمایید.چون من نه اپگرید کردم تا الان ،نه فلش ،نه کابل دارم.
در ضمن اینطور که فهمیدم بین هایویژن و هایویون تفاوتهایی هست.
دستگاه من همانطوری که عرض کردم pvr hivion 9191x هستش.
ممنون از زحمتتون.
درود.
ممنون از اینکه جواب دادی.من همین الان دوباره چک کردم. .اتفاقاتی که میافته رو به ترتیب عرض میکنم:
1.دکمه ی صفر و یک پشت دستگاه رو میزنم.
2.شروع به لود میکنه.همزمان نشانگر علامت جریان لود رو نشون میده.
3.یه سری جزییات نشون داده میشه از قبیل :
کارخانه ی سازنده،ورژن ،واینجور چیزا.
4.ساعت نمایش داده میشه ،و دستگاه ظاهرا لود شده.
5.دکمه ی روشن خاموش روی کنترل دستگاه رو فشار میدم.
6.طبق معمول ساعت از روی نمایشگر جلوی دستگاه میره،وجاش باید اخرین کانال بیاد که نمیاد و چهار خط تیره میادش .درست مثل موقعی که داری سرچ میکنی و تو هیچ کانال خاصی نیستی.
7.همون علامت لوگویی که در هنگام لود دستگاه نشون داده شد {البته بعد از نشان دادن اطلاعات کارخانه و ورژن} نشان داده میشه .
8.دیگه همینطور میمونه ،دکمه های کنترل دستگاه هم کار نمیکنن.
ادامه دارد....
سلام
بعد از لود دستگاه و آمدن اون 4 تا خط روی دستگاه
دکمه منو رو هم میزنی چیزی نمیاد نه؟
mojibermoda
01-19-2010, 17:24
درود.
مدیر عزیز عرض کردم:
8.دیگه همینطور میمونه ،دکمه های کنترل دستگاه هم جز خاموش و روشن کار نمیکنن.
هیچ تغییری نمیکنه.
خواهشا کمی زود تر بفرمایید چباید کرد.
اگه نیاز به فلش کردن هست مراحل کار رو لطفا برام بگین ممنون میشم.
دم شماگرم.
afshin8403
01-19-2010, 18:27
درود.
مدیر عزیز عرض کردم:
8.دیگه همینطور میمونه ،دکمه های کنترل دستگاه هم جز خاموش و روشن کار نمیکنن.
هیچ تغییری نمیکنه.
خواهشا کمی زود تر بفرمایید چباید کرد.
اگه نیاز به فلش کردن هست مراحل کار رو لطفا برام بگین ممنون میشم.
دم شماگرم.
سلام عزیزم این مشخصاتی که تعریف کردی مثل موقعیه که فقط کانالهاش پاک شده اما میگی دکمه MENU کار نمیکنه حتما یه بلایی سرش اومده
فلش کردن راحت نیست چون باید تا اونجا که من میدونم در دستگاه باز بشه و Programer نیاز داره و بهتره بدی دست کسی که میتونه
mojibermoda
01-20-2010, 08:25
درود.
من دیروز جواب دادم اما الان میبینم که جوابم نیست!!!!!!!
در هر صورت .
من بالا عرض کردم :
8..دیگه همینطور میمونه ،دکمه های کنترل دستگاه هم کار نمیکنن.
فقط دکمه ی خاموش و روشن کار میکنن.
خواهشا کمی زودتر جواب بدین.من تازه 2 ماه میشه که دستگاه رو خریدم.
ممنون از لطفتون.
mojibermoda
01-20-2010, 10:42
درود .
اگه جسارت نیست باید بگم از پسش بر میام.
فقط راهنماییم کنید.چون اصلا نمیدونم چی بچیه.این باین معنی نیست که اصلا از پروگرام کردن سر در نمیارم.قبلا تو دوره ی دانشگاهی تو درس رباتیک ای سی پروگرام میکردیم.
الانم من از الکترونیک سر رشته دارم.با این اطلاعاتی که تو سایت ها دیدم ،مطمئنم که میتونم ،فقط از این اطلاعاتی که هست اطمینان ندارم
ادامه دارد....
mojibermoda
01-20-2010, 10:46
برای همین مزاحم شما میشم.میخام مستقیم از سمت شما راهنمایی بشم تا مطمئن باشم کاری که انجام میدم درسته.
در ضمن میخاستم بدونم کلین با جی تگ با هم فرق دارن؟
بعد اینکه من نرم افزار های مورد نیازم رو برای اپگرید نتونستم پیدا کنم.
همش قدیمی بودن.یا دستگاهشون با مال من فرق داشتن.
مال من hivion 9191x pvr هستش.
اگه لینک مفیدی میشناسین بگین لطفا.
ادامه دارد....
mojibermoda
01-20-2010, 10:52
اول اپگرید کنم شاید درست شد!!!
بعد کلین ...بعدم جی تگ.
البته همونطور که گفتم دقیقا فرقشون رو نمیدونم.
در هر صورت محتاج کمکتونم.به امید روزی که به درد انجمن بخورم.
واقعا ممنونم که وقت گذاشتین.
شما را خدا بس است ،من چکاره ام.
HellBoy_021
02-22-2010, 15:03
سلام
دوستان من یکم مبتدی هستم
من یه ریسیور 9595 دو کارته دارم با پچ نرم افزاری 11180f
تازگی ها میگن شبکه های الجزیره اسپورت ، jsc ، sct و یه سری شبکه دیگه باز شده
ولی من هیچ کدوم رو ندارم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چه پچی رو بریزم یا چیکار کنم که این شبکه هارو داشته باشم
مرسی
سلام
دوستان من یکم مبتدی هستم
من یه ریسیور 9595 دو کارته دارم با پچ نرم افزاری 11180f
تازگی ها میگن شبکه های الجزیره اسپورت ، jsc ، sct و یه سری شبکه دیگه باز شده
ولی من هیچ کدوم رو ندارم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چه پچی رو بریزم یا چیکار کنم که این شبکه هارو داشته باشم
مرسی
سلام
به این قسمت ها مراجعه کنید
لینک دوم به صفحه اول مراجعه کنید
876126022
02-22-2010, 17:53
سلام من قبلا ویندوز xp داشتم فایل های ضبط شده از رسیور iclass9595بافرمت mpegرو راحت پخش میکرد ولی تازگیا ویندوز سون ریختم هیچ پخش کننده ای این فایلا رو باز نمیکنه codec هم ریختم ولی جواب نداد حالا چیکار کنم.من این سوالو یه جای دیگه پرسیدم ولی هیچکس جواب نداد خواهشا یه راهنمایی بکنید
دمه همتون گرم
سلام من قبلا ویندوز xp داشتم فایل های ضبط شده از رسیور iclass9595بافرمت mpegرو راحت پخش میکرد ولی تازگیا ویندوز سون ریختم هیچ پخش کننده ای این فایلا رو باز نمیکنه codec هم ریختم ولی جواب نداد حالا چیکار کنم.من این سوالو یه جای دیگه پرسیدم ولی هیچکس جواب نداد خواهشا یه راهنمایی بکنید
دمه همتون گرم
سلام
دوست عزیز برنامه های کدکی که شما در ویندوز xp استفاده می کردین در ویندوز سون جواب گو نمی باشد و از نرم افزار های مربوط به خوذ ویندوز سون باید استفاده کنید
farid jan
02-24-2010, 21:53
با سلام میخواستم طریقه بکاپ گیری قبل از ریختن نرم افزار را بدانم با تشکر رسیور من ای کلاس 9595 تک کارته است
l_kingdark_l
02-24-2010, 22:34
1- وارد منو شوید
2- به قسمت Installation بروید
3- وارد گزینه Transfer Data شوید.
4- به قسمت Upload To Usb بروید.
5- Transfer Channel Data
alireza_lx
03-01-2010, 23:29
سلام خسته نباشيد
من ميخواهم يك رسيور اي كلاس بخرم چه ماركي بخرم هم كيفييت داشته باشد و هم كانال زياد تري
باز كند با تشكر
سلام خسته نباشيد
من ميخواهم يك رسيور اي كلاس بخرم چه ماركي بخرم هم كيفييت داشته باشد و هم كانال زياد تري
باز كند با تشكر
سلام
نظر بنده9696pvr می باشد
برای اطلاعت بیشتر در مورد رسیور های اصل به این قسمت مراجعه کنید
safaleylove
03-09-2010, 11:14
باتشكر از مديران اين بخش ،سوال من اينه كه آيا تفاوتي بين 9595 و9696 از نظر فني وكارايي وجود داره .در واقع آيا هركدام از اين دستگاهها مزيني به ديگري دارند . و سوال ديگر من اينه كه آيا 9595 تقلبي هم داره يانه . و اگه داره از كجا ميشه تقلبي آن را تشخيص داد .
باتشكر از مديران اين بخش ،سوال من اينه كه آيا تفاوتي بين 9595 و9696 از نظر فني وكارايي وجود داره .در واقع آيا هركدام از اين دستگاهها مزيني به ديگري دارند . و سوال ديگر من اينه كه آيا 9595 تقلبي هم داره يانه . و اگه داره از كجا ميشه تقلبي آن را تشخيص داد .
سلام
در مورد سوال اول باید بگم خیر
9595 pvr با 9696 pvr فقط از نظر ظاهری متفاوتند
در مورد سوال دومت باید بگم بله وجود داره
به این قسمت مراجعه کنید
kampioter110
03-23-2010, 23:46
با درود . رسیور ایکلاسxpvr9595 فقط چراغ قرمز استندبای روشن است و هیچ عکسالعملی انجام نمیدهد7-8 روز است که خریده ام. از سالم بودن پاور کاملا مطمئنم با یک رسیور نو امتحان کردم. اما مشکل رفع نشد. لطفا" راهنماییم بفرمایید
مهرداد گلیایئ
03-24-2010, 22:35
با درود . رسیور ایکلاسxpvr9595 فقط چراغ قرمز استندبای روشن است و هیچ عکسالعملی انجام نمیدهد7-8 روز است که خریده ام. از سالم بودن پاور کاملا مطمئنم با یک رسیور نو امتحان کردم. اما مشکل رفع نشد. لطفا" راهنماییم بفرمایید
سلام ریسیور را از برق در اورید انرا باز کنید فیش فاز و نول را جابجا کنید و به برق بزنید ببینید درست میشود؟پشت دکمه خاموش و روشن پشت دستگاه
موتورگازی
03-30-2010, 09:39
سلام...
ممنون بابت اطلاع رسانی خوبتون
متاسفانه منزل ما یک خیابون پایین تر از پایگاه مقاومته
احتمال میدم پارازیت از همونجا باشه..
دیش روی پشت بام تفریبا یه جایی ما بین کولر و دیوار در جهت مخالف امواجه..
اقوام ما که تو محدوده شهید رجاییه به راحتی تمامی کانالا رو با توجه به قدیمی بودن رسیورش دریافت می کنه(_star sat 150) ***هات برد و عرب و سریس ***
رسیور بنده ای کلاس 9595 که فکر میکنم سر جمع 3 تا کانال ایرانی باز کنه..
فارسی 1 و جم و بقیه ... همه تعطیله...
ازتون می خوام راهنماییم کنید...
ویه سوال دیگه اینکه
رسیور من سوییچ نمی کنه..
نصابی که عرب رو برای من نصب کرد چند تا سوییچ عوض کرد .. اخر به این نتیجه رسیدیم که رسیور
سو ییچ نمیکنه..
همچین مشکلی ممکنه وجود داشته باشه..و اینکه راه حلی داره؟؟؟
بی نهایت سپاسگزارم اگر راهنماییم کنید..
سلام...
ممنون بابت اطلاع رسانی خوبتون
متاسفانه منزل ما یک خیابون پایین تر از پایگاه مقاومته
احتمال میدم پارازیت از همونجا باشه..
دیش روی پشت بام تفریبا یه جایی ما بین کولر و دیوار در جهت مخالف امواجه..
اقوام ما که تو محدوده شهید رجاییه به راحتی تمامی کانالا رو با توجه به قدیمی بودن رسیورش دریافت می کنه(_star sat 150) ***هات برد و عرب و سریس ***
رسیور بنده ای کلاس 9595 که فکر میکنم سر جمع 3 تا کانال ایرانی باز کنه..
فارسی 1 و جم و بقیه ... همه تعطیله...
ازتون می خوام راهنماییم کنید...
ویه سوال دیگه اینکه
رسیور من سوییچ نمی کنه..
نصابی که عرب رو برای من نصب کرد چند تا سوییچ عوض کرد .. اخر به این نتیجه رسیدیم که رسیور
سو ییچ نمیکنه..
همچین مشکلی ممکنه وجود داشته باشه..و اینکه راه حلی داره؟؟؟
بی نهایت سپاسگزارم اگر راهنماییم کنید..
سلام
دوست عزیز مشکل شما همون پارازیت که خودتم گفتی و اصلا ربطی به رسیورت نداره
در بعضی مناطق شهرها پارازیت به صورت منطقه ای ارسال میشه و ممکنه در بعضی مناطق کم یا زیاد باشه
شما اگر بتونی ارتفاع دیست رو تا اونجا کع می تونی کم کنی احتمال داره نتیجه بگیری
راه های دیگه ای هم موجوده که به این قسمت ها برو
برای شناخت دستگاه های پارازیت انداز بهاین قسمت
در مورد رسیورت هم باید بگم آخرین پیج این مشکل رو حل میکنه
پیج از اینجا
سلام . من تازه عضو شدم و اصلا از ماهواره سررشته ای ندارم . می خواستم رسیورم را آپگرید کنم تابتونم کانال های کارتی را ببینم . چطور میشه این کار را کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این برنامه هائی که دوستان گذاشتن را میشه استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟ چطور میشه از کانال ها بک آپ گرفت ؟؟؟؟؟؟
مدل رسیور هم 9696x PVR هست . لطفا راهنمائی ام کنید
مهرداد گلیایئ
04-07-2010, 23:48
سلام . من تازه عضو شدم و اصلا از ماهواره سررشته ای ندارم . می خواستم رسیورم را آپگرید کنم تابتونم کانال های کارتی را ببینم . چطور میشه این کار را کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این برنامه هائی که دوستان گذاشتن را میشه استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟ چطور میشه از کانال ها بک آپ گرفت ؟؟؟؟؟؟
مدل رسیور هم 9696x PVR هست . لطفا راهنمائی ام کنید
به قسمت زیر رفته و مطالعه کنید.
با سلام دوستان سوالهای خود را در این بخش مطرح نمایید.
طریقه ضبط ودادن زمان ظبط در 9696چگونه است
aramdela
04-20-2010, 10:51
با سلام و تشکر از مدیران محترم. لطفا اگر امکان داره بفرمایید
دانگل در رسیور آی کلاس کانال خاصی رو باز می کنه یا نه؟ و در ضمن آیا شما استفاده از اون رو پیشنهاد می کنید یا نه؟ من پستهای دیگر رو دیدم و مطلب جدیدی پیدا نکردم.
مهرداد گلیایئ
04-20-2010, 17:30
طریقه ضبط ودادن زمان ظبط در 9696چگونه است
. شما به محض نصب فلش دردستگاه ميتوانيد بازدن دكمه ريكورد ضبط را انجام دهيد وسپس براي نگه داشتن دكمه استوپ وبراي ديدن برنامه ضبط شده دكمه pvrlest فشار ميدهيد.ودرجدول گزينه اول اوكي را ميزنيد.
سلام من 9595 دارم که وقتی کانال یابی کردم کانال اس1 تا اس7 آورده ولی باز نمیکنه میشه بگید فرکانس جدید میخواد یا باید آپگرید کنم؟ ممنون
مهرداد گلیایئ
04-20-2010, 20:10
سلام میلیونر عزیز هیچکدام .کانالهای فوق سیستم رمزشان را عوض کردند و روی دستگاهها با اپگرید باز نمیشوند.اگر کانال مشابهی میخواهید باید ماهواره سایروس را بگیرید
rap_fars68
04-25-2010, 00:22
من قبا از آبگریت ریسیور بافلش برای ظبط تصویر از گذینه mpg بجای ts استفاده می کردم حالا بعد از آبگریت نیست این گزینه چه کار باید کنم لطفا به من خبر بدیrap_fars68::::ID من پیقام بزارید لطفا قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند .
من قبا از آبگریت ریسیور بافلش برای ظبط تصویر از گذینه mpg بجای ts استفاده می کردم حالا بعد از آبگریت نیست این گزینه چه کار باید کنم لطفا به من خبر بدیrap_fars68::::ID من پیقام بزارید لطفا قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند .
سلام
از کدام پیج استفاده کردید؟
هر پیج ممکنه در رسیور شما تغییراتی ایجاد کنه
می تونید از پیج با id 11231 استفاده کنید
afshin8403
04-25-2010, 09:07
با سلام و تشکر از مدیران محترم. لطفا اگر امکان داره بفرمایید
دانگل در رسیور آی کلاس کانال خاصی رو باز می کنه یا نه؟ و در ضمن آیا شما استفاده از اون رو پیشنهاد می کنید یا نه؟ من پستهای دیگر رو دیدم و مطلب جدیدی پیدا نکردم.
با سلام دانگل معمولا بیشتر کانالها رو باز میکنه اونها کارشون اینطوریه که کارتها را از طریق ستلایت Share (اشتراک) میزارن.
دانگل شبیه یک رسیور دیگست فقط نرم افزاری روش نصب میشه تا تبدیل به دانگل میشود. و از پشت با سیم RS232 به رسیور خودتون نصب میشه.و نیاز به یک دیش و ال ان بی جدا برای جهتی خاص داره که بتونه از اون ستلایت کدهای شیرینگ رو دریافت کنه .hexer4
masoudnia
05-20-2010, 14:12
سلام. من یهiclass9696pvrدارم.و رمز ورودبه منو اون را فراموش کردم چه جوری میشه رمز را بازیابیکنم
masoudnia
05-20-2010, 14:13
سلام. من یهiclass9696pvrدارم.و رمز ورودبه منو اون را فراموش کردم چه جوری میشه رمز را بازیابیکنم?
سلام من رمز مادر آی کلاس 9696 می خواستم
سلام من رمز مادر آی کلاس 9696 می خواستم
سلام
رمز مادر این رسیور 0000 می باشد
ولی اگر رمز خود را فراموش کردید به این صورت عمل کنید:
برای ریست کردن رمز این رسیور ها ابتدا وارد منو شده ،سپس وارد گزینه سوم ، STB Status ، شده و بدون مکث کد 8131 را وارد کنید. پس از این کار رمز رسیور به 0000 تغییر می کند
m.mosavi206
05-29-2010, 13:53
fhبا سلام به مدیر ارشد گروه a123aعزیز من باز هم مزاحمتون شدم ای سوال که می پرسم فکر کنم در یک بخش دیگه هم اشتباها پرسیدم که اول از همه عزیزان پوزش می خواهم دوم اینکه کدهای بیس مربوط به ریسیور iclass9696pvr را از کجای سایت بگیرم که بتونم با استفاده از یو اس بی به دستگاهم انتقال بدهم ممنون میشه از راهنمای هایتان در ضمن یه مطلب می خواستم بگم که من یگی از فایلهای سافتکم موجود راکه سایت گرفتم را با یکی از سافتکمهای قبلی که برای دستگاه اسکای ایکس گرفته بودم رو در هم ادغام به اینصورت که پس از باز کردن فایل قدیمی ان را کپی کردم داخل فایل مربوط به دستگاهم و انتقال دادم به ریسیور الان این یادم هست که فقط قسمت ویاکسس تعدا سطرهای کد ان به عدد 730 سطر رسیده است
m.mosavi206
05-29-2010, 13:54
با سلام به مدیر ارشد گروه a123aعزیز من باز هم مزاحمتون شدم ای سوال که می پرسم فکر کنم در یک بخش دیگه هم اشتباها پرسیدم که اول از همه عزیزان پوزش می خواهم دوم اینکه کدهای بیس مربوط به ریسیور iclass9696pvr را از کجای سایت بگیرم که بتونم با استفاده از یو اس بی به دستگاهم انتقال بدهم ممنون میشه از راهنمای هایتان در ضمن یه مطلب می خواستم بگم که من یگی از فایلهای سافتکم موجود راکه سایت گرفتم را با یکی از سافتکمهای قبلی که برای دستگاه اسکای ایکس گرفته بودم رو در هم ادغام به اینصورت که پس از باز کردن فایل قدیمی ان را کپی کردم داخل فایل مربوط به دستگاهم و انتقال دادم به ریسیور الان این یادم هست که فقط قسمت ویاکسس تعدا سطرهای کد ان به عدد 730 سطر رسیده است
m.mosavi206
05-29-2010, 15:49
کسی جواب ما رو نداده کسی اگر می دونه جواب مارو بده
fhبا سلام به مدیر ارشد گروه a123aعزیز من باز هم مزاحمتون شدم ای سوال که می پرسم فکر کنم در یک بخش دیگه هم اشتباها پرسیدم که اول از همه عزیزان پوزش می خواهم دوم اینکه کدهای بیس مربوط به ریسیور iclass9696pvr را از کجای سایت بگیرم که بتونم با استفاده از یو اس بی به دستگاهم انتقال بدهم ممنون میشه از راهنمای هایتان در ضمن یه مطلب می خواستم بگم که من یگی از فایلهای سافتکم موجود راکه سایت گرفتم را با یکی از سافتکمهای قبلی که برای دستگاه اسکای ایکس گرفته بودم رو در هم ادغام به اینصورت که پس از باز کردن فایل قدیمی ان را کپی کردم داخل فایل مربوط به دستگاهم و انتقال دادم به ریسیور الان این یادم هست که فقط قسمت ویاکسس تعدا سطرهای کد ان به عدد 730 سطر رسیده است
سلام
در این قسمت راهنمایی کردم
شما دستگاه رو یک بار به تنظیم کارخونه برگردون
اگر درست نشد با این پیج دستگاهت رو آپگرید کن
حمید آرمانفرد
05-30-2010, 13:47
سلام رسیور من های ویژن 9797 میخواستم بدونم چه فرقی با آی کلاس 9797 داره؟
naderjon
05-31-2010, 20:42
با سلام
من iclass 9696 دارم و یک دفعه موقع دیدن تصویر آن قطع شد و دیگر روشن نشد و روی پاور آن فقط چراغ قرمز روشن است و بس ودستگاه هیچ عکس العملی از خودش نشان نمی دهد باید چه کنم ، چه نرم افزاری را از کجا و چه طوری باید استفاده کنم. ممنون
نریمان 78
05-31-2010, 21:12
سلام مهرداد جان در باره فرکانس 11938 و118047 اطلات برایم بفرست نریمان هستم
m.mosavi206
06-01-2010, 10:13
با سپاس فراوان از a123a عزیز فایل بیس را درون فلش ریخته وان را مانند کدها قبلی به دستگاه انتقال بدهم ممون میشم
با سپاس فراوان از a123a عزیز فایل بیس را درون فلش ریخته وان را مانند کدها قبلی به دستگاه انتقال بدهم ممون میشم
سلام
شما این پیج رو بریز دیگه لازم نیست کاری کنی
m.mosavi206
06-01-2010, 13:34
با سلام می خواستم بدونم که ایا پچ جدید تراز 11252 اومده چون یکی از دوستان میگفت که 11254 هم اومده با ز ممنون
a123aعزیز
اقا سلام تورو خدا جواب بدید درباره انتقال سافتکم هر کاری بگید کردم ولی جوابی نگرفتم.ممنون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
m.mosavi206
06-01-2010, 15:09
با سلام وبا اجازه مدیران محترم بخش
با توجه به سوال شما در روش انتقال پچ وسافتکم یا همون کدها باید دو مطلب را به درستی بدانید
1 اول اینکه باید فایل را از حالت زیپ خارج کرده بدون اینکه در فولدری بریزید ان را مستقیم به فلش انتقال دهید و در مورد سافتکم هم همین امر صادق است
2 برای انتقال پچ تا فلش را دستگاه شناخت شما می توانید دکمه وسط کنترل یا همان ok را بزنید البته توجه کنید که یک بکاپ از کانالها داشته باشید بد نیست و برای انتقال سافتکم بصورت زیر عمل کنید
1 وارد منو
2 وارد نصب
3 گزینه 5 یا انتقال داد ها
4 گزینه یکی مانده به اخر در این منو
5 فایل سافتکم که با پسوند key است را انتخاب (با بالا بر کانال این گزینه انتخاب می شو د البته در این گزینه که گفتم در سمت چپ برنامه ها ودر سمت راست مشخصات ان نمایان می شود)
6 برای انتقال سافتکم یا همون کدها وقتی که ان را انتخاب کردید کلید 1 روی کنترل قسمت کانال را بزنید وبعد okکنید 20a2
hakbari22
06-01-2010, 22:30
با سلام وخسته نباشید خدمت شما سروران گرامی
دستگاه رسیور من ای کلاس 95 میباشد . مشکل اصلی من در موقع استفاده از این دستگاه وقتیه که برای دیدن فیلم به وسیله فلاش مموری نمیدونم چکار کنم .
از چه نرم افزاری برای تبدیل استفاده کنم.
m.mosavi206
06-02-2010, 09:23
با سلام خدمت مدیران بخش من یه سوال دارم که می خواستم بدونم که ایا میشود به دستگاه برنامه زمان بندی داد که هر روز راس یک ساعت معین روشن شود و از طریق یو اس بی مقدار زمان معینی را ضبط کند و دوباره راس ساعتی خاموش شود
البته ممنون می شوم چوناین سریالهای فارسی وان محبوب خیلی از ایرانی ها شده
چوایران مباشد تن من مباشد
computermn2
06-02-2010, 14:33
سلام.
من رسیورم رو با نسخه 11247 آپگرید کردم ولی از کانالها که میخام بکاپ بگیرم رسیور هنگ میکنه و باید از پشت
خاموشش کنی کسی میدونه مشکل چیه؟
با تشکر
computermn2
06-02-2010, 14:34
سلام.
من رسیورم رو با نسخه 11247 آپگرید کردم ولی از کانالها که میخام بکاپ بگیرم رسیور هنگ میکنه و باید از پشت
خاموشش کنی کسی میدونه مشکل چیه؟
با تشکر
با سلام می خواستم بدونم که ایا پچ جدید تراز 11252 اومده چون یکی از دوستان میگفت که 11254 هم اومده با ز ممنون
a123aعزیز
سلام
از این که دیر جواب دادم عذر خواهی می کنم
بله پیج جدید تر 11254 ولی قابلیت خاصی نداره
با سلام خدمت مدیران بخش من یه سوال دارم که می خواستم بدونم که ایا میشود به دستگاه برنامه زمان بندی داد که هر روز راس یک ساعت معین روشن شود و از طریق یو اس بی مقدار زمان معینی را ضبط کند و دوباره راس ساعتی خاموش شود
البته ممنون می شوم چوناین سریالهای فارسی وان محبوب خیلی از ایرانی ها شده
چوایران مباشد تن من مباشد
سلام
بله میشه
در قسمت تایم شیفت
سلام.بنده یک دستگاه IClass 9595xpvr دارم.حدود یکی دو هفته پیش آی سی فلشم سوخت و دادم به همان نصاب که برام ماهواره رو وصل کرد.وقتی که آی سی فلش رو درست کرد و برام آورد دیدم دستگاه خودبه خود کانال عوض میکنه.باتری کنترل را هم در آوردم که شاید کنترل خراب شده باشد امّا بدون باتری کنترل باز هم کانال عوض میشد و جالب اینکه فقط بین 1 تا 9 کانال عوض میکنه. میخواستم بدونم دلیل چیه یا شاید همان نصاب که داشت آی سی فلشمو درست میکرد اشتباهی سیم هارو وصل کرد.از شما سپاسگذار میشوم اگر جواب منو بدهید.
با عرض سلام.بنده یک آیکلاس 9595xpvr دارم.حدود دو یا سه هفته پیش آی سی فلش دستگاه سوخت.دادم به همان نصاب که برام ماهواره آورد و نصب کرد.حدود 3 روز پیش دستگاهمو گرفتم و دیدم آی سی فلش را درست کرد اما هنگام دیدن کانال ها یک دفعه کانال عوض میکنه.مثلا من دارم شبکه ی PMC که شبکه ی مورد علاقی من هست نگاه میکنم حدود 5یا6 ثانیه بعد میره یک کانال دیگه و جالب این است که فقط کانال هارو فقط بین 1تا9عوض میکند.میخواستم بگویم آیا مشکل از نصاب است که هنگام عوض کردن آی سی فلش سیم هارو اشتباهی وصل کرد یا دستگاه من است که دیگر درست نمیشود.ضمنا بگویم که این دستگاه من اصل کره است و هیچشکی نیست.سپاسگذار میشوم اگر پاسخ بنده را بدهید.
asghar_206
06-05-2010, 00:52
با سلام
من iclass 9696 دارم و یک دفعه موقع دیدن تصویر آن قطع شد و دیگر روشن نشد و روی پاور آن فقط چراغ قرمز روشن است و بس ودستگاه هیچ عکس العملی از خودش نشان نمی دهد باید چه کنم ، چه نرم افزاری را از کجا و چه طوری باید استفاده کنم. ممنون
شما دوست عزیز دستگاه رو یک بار به تنظیم کارخونه برگردون .نباید مشکل آنچنانی داشته باشه
mohammad_f
06-05-2010, 02:04
با سلام
رسیور و با کابل اپ کن درست میشه
با سلام.به تنظیم کارخانه هم کردم.امّا نشد.
با سلام.به تنظیم کارخانه هم کردم.امّا نشد.
سلام
از پیج کارخونه ای استفاده کنید
اگر مشکل حل نشد دستگاه رو به تعمیر کار تحویل دهید تا فلش شود
mohammad20
06-07-2010, 09:22
سلام من یک رسیور ای کلاس چینی داشتم یک ورزن جدید ریختم دستگاه چینی بودن ان راتایید کردن.ووقتی فایل کلین نصف ریختم جلوی دستگاه شماره هایی مثل300می اید و وقتی کلید باور را روشن می کنم دستگاه مینویسد no saftwareبا یو اس بی هم نمیتوان بچ ریخت .با کابل rs232 هم میخواهم بچ بریزم با اخطار ایدی روبه رو میشم اگا میشه کمکم کنید ..با تشکر امیر...دستگاه من ای کلاس 9696است
سلام من یک رسیور ای کلاس چینی داشتم یک ورزن جدید ریختم دستگاه چینی بودن ان راتایید کردن.ووقتی فایل کلین نصف ریختم جلوی دستگاه شماره هایی مثل300می اید و وقتی کلید باور را روشن می کنم دستگاه مینویسد no saftwareبا یو اس بی هم نمیتوان بچ ریخت .با کابل rs232 هم میخواهم بچ بریزم با اخطار ایدی روبه رو میشم اگا میشه کمکم کنید ..با تشکر امیر...دستگاه من ای کلاس 9696است
سلام
از پیج 11231 استفاده کنید
اگر مشکل حل نشد باید دستگاه فلش بشه
سلام.نحوه ی کد دهی به Iclas9696میخواستم با تشکر
سلام.نحوه ی کد دهی به Iclas9696میخواستم با تشکر
سلام
دکمه منو رو بزنید روی گزینه stb setting برید عدد 1234 رو بزنید
davud_gh
06-09-2010, 00:24
با سلام خواهش می کنم نحوه آپگرید iclass 9797 را یکی توضیح بدهد
elaheh69
06-10-2010, 12:16
باسلام
لطفا نحوي كد دهي به 9696 راازطريق روی گزینه stb setting برید عدد را 1234بزنيد راامتحان كرديم نشد.
خواهشا توضيح بديدبايد چه كاركنيم. مخصوصا براي شبكه 3 موقع پخش فوتبال
باتشكرالهه!
elaheh69
06-10-2010, 12:40
اسلام
لطفا نحوي كد دهي به 9696 راازطريق روی گزینه stb setting برید عدد را 1234بزنيد راامتحان كرديم نشد.
باتشكرالهه!
كسي جواب نميده!
elaheh69
06-10-2010, 12:47
باتوجه به باز نشدن شبکه 3 موقع پخش فوتبال برایه بعضی دوستان این اموزش را قرار می دهم!!!
دوست گرامی کدهایه بیس اصولا" در دوحالت 16 تایی و32 تایی وارد می شوند واصلا" در هر رسیوری و در هر ردیفی فقط 16 عدد کد وارد می شوند به غیر از استرانگ که 32تایی در یکردیف قرار می گیرد واگر شبکه ای کد ان 32 تایی بود باید 16 تایه اول را در یکردیف و16 تایی دوم را در ردیف زیرین وارد کرد!!
در شبکه سه هم ما حداگثر 16 عدد کد داریم(1111113311111133) که اگر دقت کنید تمام انها در یک ردیف جا میگیرند و تعداد دقیا" با خانه هایه یکردیف برابرند!!
پس نیازی به وارد کردن در 2 ردیف نیست مگر اینکه کد شبکه مورد نظر 32 تایی باشد که در بالا توضیح دادم!!!
طریقه وارد کردن کد بیس در هایویون و ایکلاس از سمت چپ به راست:
1111113311111133 0003
کد 16 تایی ایدنت
تذکر: در مواردی مشاهده شده است که حتی در صورت عمل کردن موارد بالا شبکه 3 باز نمی شود که به این دلیل است که در این مدل ایدنت همان سی ایدی کانال می باشد که به هگز تبدیل میشود وچون شبکه هایه دیگرهم ممکن است که با همین سی ایدی پخش شوند ودر نهایت ایدنت انها در این مدل با هم یکی شوند شبکه مورد نطر بازنمیشود که باید برایه رفع این مشکل کد شبکه 3 سیما را در اولین ردیفی که وارد قسمت بیس می شویم وارد کنیم واز درست کردن ردیف دیگر که در اخر ردیف ها قرار بگیرد خودداری کنید!
زمانی که شما وارد قسمت بیس می شوید در اولین ردیف که سمت چپ با شماره 1 مشخص شده کد مورد نطر را وارد کنید تا شبکه 3سیما موقع پخش فوتبال بازشود!
ناگفته نماند من دستگاه 9696 دارم ولي نتونستم روي اين دستگاه انجامش بدم اگه كسي ميدونه بگه
موفق باشید
الهه69
اسلام
باتشكرالهه!
كسي جواب نميده!
سلام
دوست عزیز چرا کار خودتو سخت می کنی
شما با آپگرید رسیورتون با پیج های با آی دی 11231 به بالا کد های بیس رو بدون وارد کردن کد به صورت دستی می تونید باز کنید
به این قسمت هم مراجعه کنید
esmi_boy2006
06-10-2010, 15:05
salam dastgah man9696x mikham sirus ro nasb konam vali dastgah man mahvarasho nadare batad chi kar konam
سلام من ماهواره آي كلاس مدل 9595x چه طوري مي توانم منوي كد دستي آن را باز نمايم
tosmachogh
06-11-2010, 10:35
سلام من يه رسيور iclass9696xpvr دارم چطوري ميتونم به اين رسيور كد بيس بدم؟
elaheh69
06-12-2010, 11:41
سلام دوست عزيز
ماهمه همين مشكل روداريم به هركي گفتيم جواب دادن ولي درست درنمياد نميدونم چكاز كنم .
بيا باهم دستگاه رابفروشيم بريم جاي ديگه والله داغون شديم .يكي ميگه آخرين ورژن بهش بده درست ميشه يكي ميگه روي گزينه stb1234 روبزن كد بيس مياديكي ميگ دكمه قرمز بزن مياد يكي ميگه لازم نيست اينهمه زحمت به خودت بدي بروصفحه فلان خودبخود درست ميشه نميدونيم گيچ شديم خواهشن التماسا به هركي دوست دارين ورژن 9696 راكه بيس باز ميكنه وطريقه واردكردن وبازشدن شبكه 3رابه مانشون بدين كهديگه بازي جام جهاني هم تموم شد ماهنوز توكد بيس مونديم تورو به خدا!
elaheh69
06-12-2010, 12:07
اقاي a123a عزيز سلام
شما ميفرمائيد ورژن 11231به بالا را بدستگاه9696 بديد كددستي درمنو پيدا ميشه من ورژن 11254 رادادم ولي هنوز كددستي يا همون بيس رانمي بينم شايد رمزي رابايد واردكرد ياجاي خاصي قرارداره خواهش مي كنم همورژن راوهم راهنمايي كامل كنيد ممنونم .راستي يه كم زودت كه بازي جام جهاني تموم شدااااااا!
به این تاپیک مراجعه بکنید امیدوارم مشکلتون حل بشه
سلام می خواست ببینم میشه با 9696 عکس گرفت یانه؟
سلام
رسيور هايويژن 9797 است فايل فيلم كه كامپيوتر اجرا ميشه اجرا نمي كنه فايلهاي با پسونر ts رو اجرا ميكنه اما صدا نداره كسي ميتونه كمك كنه
سلام
رسيور هايويژن 9797 است فايل فيلم كه كامپيوتر اجرا ميشه اجرا نمي كنه فايلهاي با پسونر ts رو اجرا ميكنه اما صدا نداره كسي ميتونه كمك كنه
به تاپیک برو و از برنامه استفاده بکن انشا الله که مشکلت بر طرف بشه
m.mosavi206
06-12-2010, 15:26
سلام
شما با آپگرید رسیورتون با پیج های با آی دی 11231 به بالا کد های بیس رو بدون وارد کردن کد به صورت دستی می تونید باز کنید
با سلام خدمت a123aعزیز می خواستم منظورتون رو بهتر بدونم که یعنی با این پچ دیگه احتیاجی نیست کد های بیست را وارد کنیم در صورتی که وقتی روی این کدها می ریم جدول ان خال است ومانند کدهای دیگر عددی داخل ان نیست
سلام
با سلام خدمت a123aعزیز می خواستم منظورتون رو بهتر بدونم که یعنی با این پچ دیگه احتیاجی نیست کد های بیست را وارد کنیم در صورتی که وقتی روی این کدها می ریم جدول ان خال است ومانند کدهای دیگر عددی داخل ان نیست
سلام
خیر احتیاجی نیست
hoomifett
06-12-2010, 20:49
سلام
من یک iclass 9595x daram که در لیست ماهوارها ku-nss 803 ندارم.لطفا راهنمایی کنید چگونه می توان پیدا و به لیست اضافه کرد
سلام
من یک iclass 9595x daram که در لیست ماهوارها ku-nss 803 ندارم.لطفا راهنمایی کنید چگونه می توان پیدا و به لیست اضافه کرد
سلام
اگر نتوجه کرده باشید رسیور آِکلاس 2 لیست ماهواره داره
یکی که با عدد مشخص میشه مثلا هاتبرد عدد 7
و دیگری که زیر این عدد هست اسم ماهواره
شما برای آوردن ماهواره مورد نظر عددد 3 رو انتخاب کنبد
بعد به گزینه 2 بیایید و ماهواره مورد نظر رو بیابید و save کنید
سلام
دوستان عزیز
من یک ریسیور 9595xPVRدارم و این نرم افزار رو هم دیروز روش ریختم (IClass9595XPVR[1].PVR9191X 23.Jan.2009.zip) ولی بازم جواب نداد و روی stb setting که 1234 رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته لطفا بهم کمک کنید چون یه بازی از جام جهانی هم تا حالا نتونستم ببینم خیلی ممنون
سلام
من يك فايل رو فلشم دارم با پسوند ts يا پسوند mpeg ( فايل قابل اجرا در كامپيوتر)ايا رسيور ميتونه اونا رو اجرا كنه؟
سلام
من يك فايل رو فلشم دارم با پسوند ts يا پسوند mpeg ( فايل قابل اجرا در كامپيوتر)ايا رسيور ميتونه اونا رو اجرا كنه؟
سلام
نوع رسیور رو نگفتید
اگر آی کلاس باشه با توجه به اینکه خودش هم این پسوند ها رو ضبط می کنه
به احتمال زیاد جواب بده
mortezarn
06-13-2010, 18:58
سلام دوستان من استرانگ دارم نرم افزار 148p ريختم و فركانس هاي 11681Hو12692Hو11411 باز شده ميشه بهم بگين نرم افزاري براي iclass9696x pvr كه اين قابليت داشته باشه هست يا نه؟
سلام دوستان من استرانگ دارم نرم افزار 148p ريختم و فركانس هاي 11681hو12692hو11411 باز شده ميشه بهم بگين نرم افزاري براي iclass9696x pvr كه اين قابليت داشته باشه هست يا نه؟
سلام
خیر فعلانرم افزاری ارائه نشده
سلام
من فايل رو فلشم با پسوند ts يا پسوند mpeg ( فايل قابل اجرا در كامپيوتر) با رسيور كه ميخوام اجرا كنم اگر پسوند Ts باشه صدا نداره اگه mpeg باشه اجرا نمي كنه رسيورم هايويون 9797pvr
سلام
من فايل رو فلشم با پسوند ts يا پسوند mpeg ( فايل قابل اجرا در كامپيوتر) با رسيور كه ميخوام اجرا كنم اگر پسوند Ts باشه صدا نداره اگه mpeg باشه اجرا نمي كنه رسيورم هايويون 9797pvr
از این برنامه استفاده کن تو تاپیک زیر
elaheh69
06-14-2010, 10:12
با سلام خدمت دوستان ومديرت سايت عزيز
ريسيورمن آي كلاس 9696pvr هستش موقع پخش فوتبال كه قفل ميشه مي خوام فوتبال روضبط كنم ضبط نميشه اگه راهي هست يكي راهنمايي كنه ممنون ميشم .
آقاي a123a اگرمي دوني خواهشن بگو چيكار كنيم خيلي بااين مشكل مواجه هستند
باتشكرالهه
elaheh69
06-14-2010, 10:18
راستي يادم رفت
آخرين ورژن آي كلاس 9696pvr چه شماره اي هست 11231يا 11240ياغيره
من همين راميدونم اگرهست بگو تاپيداكنيم يااينكه محبت كنيد درسايت بگذاريد تادريافت كنيم
سلام
اگر رسیور تون xusb pvr از این تاپیک دریافت بکنید
اگر رسیورتون معمولی هست از این تاپیک
سلام
من ميخواستم رسيور فايل كامپيوتريمو اجرا كنه اين نرم افزار كه داديد واسه رسيورمه؟!! يا براي اجراي فايل ضبط شده توسط رسيور تو كامپيوتره؟رسيورم هايويون 9797 pvr divix
سلام
من ميخواستم رسيور فايل كامپيوتريمو اجرا كنه اين نرم افزار كه داديد واسه رسيورمه؟!! يا براي اجراي فايل ضبط شده توسط رسيور تو كامپيوتره؟رسيورم هايويون 9797 pvr divix
این برای آبگرید رسیور میباشد در قسمت نرم افزار برای تماشای فیلم های ضبط شده توسط رسیور تو کامپیوتر برنامه هست
یکی هم جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من یه ریسیور x97 دارم میخوام عوض کنم .شما چه ریسیوری رو پیشنهاد می کنید؟
سلام من پكيج اكشن و ميخواستم لطفا
سلام
من منظورتونو نگرفتم!!
من منظوره من اينه كه : فايلهاي تصويري روي فلش با چه پسوندهايي توسط رسيور اجرا ميشه؟ پسوند ts رو اجرا كرد اما صدا نداره!!!چه بايد كرد؟
سلام می خواست ببینم میشه با 9696 عکس گرفت یانه؟
سلام
بنده که چنین امکانی رو در این رسیور ندیدم و بعید می دونم باشه
ريسيورمن آي كلاس 9696pvr هستش موقع پخش فوتبال كه قفل ميشه مي خوام فوتبال روضبط كنم ضبط نميشه اگه راهي هست يكي راهنمايي كنه ممنون ميشم .
آقاي a123a اگرمي دوني خواهشن بگو چيكار كنيم خيلي بااين مشكل مواجه هستند
باتشكرالهه
سلام
شما از آخرین پیج استفاده کنید کانال باز می شود
از این تاپیک هم می تونید استفاده کنید
آخرین پیج 11254 می باشد ولی جدیدا پیجی با ای دی 11231 امده که کانال های لیدر و trt رو باز میکنه
سلام
بنده که چنین امکانی رو در این رسیور ندیدم و بعید می دونم باشه
سلام
همین الان پی بردم که چنین امکانی هست ولی باعث ریست شدن رسیور می شود101b101b101b
876126022
06-15-2010, 16:45
سلام
همین الان پی بردم که چنین امکانی هست ولی باعث ریست شدن رسیور می شود101b101b101b
سلام خدمت مدیر محترم
عکس گرفتن باهاش چجوریه
سلام خدمت مدیر محترم
عکس گرفتن باهاش چجوریه
تحقیقات کامل بشه خدمت عرض می کنم
david176
06-15-2010, 19:51
تشکر از شما
سلام
من منظورتونو نگرفتم!!
من منظوره من اينه كه : فايلهاي تصويري روي فلش با چه پسوندهايي توسط رسيور اجرا ميشه؟ پسوند ts رو اجرا كرد اما صدا نداره!!!چه بايد كرد؟
كي كمك كنه
mohammadra
06-16-2010, 09:57
با سلام نرم افزار جدید برای استرانگ آمد وکانال های اکشن و xxl و... باز میکنه هنوز واسه ای کلاس نرم افزار نیومده ممنون از زحمات شما
elaheh69
06-16-2010, 11:33
ريسيورمن آي كلاس 9696pvr هستش مي خوام فوتبال جام جهاني روضبط كنم ضبط نميشه البته روي شبكه 3اگه راهي هست يكي راهنمايي كنه ممنون ميشم .
آقاي a123a قبلا از همگاري خوب وصميمي شما قدرداني مي كنم .اگرمي دوني خواهشن بگو چيكار كنيم خيلي بااين مشكل مواجه هستندشبكه 3با((كد))باز شده ولي ضبط نميكنه!مي خواستم بازي ها راداشته باشم.
باتشكرالهه
ريسيورمن آي كلاس 9696pvr هستش مي خوام فوتبال جام جهاني روضبط كنم ضبط نميشه البته روي شبكه 3اگه راهي هست يكي راهنمايي كنه ممنون ميشم .
آقاي a123a قبلا از همگاري خوب وصميمي شما قدرداني مي كنم .اگرمي دوني خواهشن بگو چيكار كنيم خيلي بااين مشكل مواجه هستندشبكه 3با((كد))باز شده ولي ضبط نميكنه!مي خواستم بازي ها راداشته باشم.
باتشكرالهه
سلام
به صفحه قبل همین تاپیک مراجعه کنید
پاسخ شما داده شده
من همه ی اینترنت و زیر و کردم...همه ی مشخصات دستگاه من مثل نمونه اصله...فقط اسمش Hivion است!! اگه به نظر شما دستگاه چینیه، من می تونم از میکروباکس استفاده کنم، بدون اینکه نرم افزار دستگاهو آپدیت کنم؟(آخرین آپدیتم 11231 ریختم)
مرسی
من همه ی اینترنت و زیر و کردم...همه ی مشخصات دستگاه من مثل نمونه اصله...فقط اسمش hivion است!! اگه به نظر شما دستگاه چینیه، من می تونم از میکروباکس استفاده کنم، بدون اینکه نرم افزار دستگاهو آپدیت کنم؟(آخرین آپدیتم 11231 ریختم)
مرسی
سلام
دوست عزیز برای اطمینان شما می تونید برد دستگاه رو با نوع اصل مقایسه کنید
اگر اصل بود که می تونید ارتقاع بدید
اگر نبود هم باز می تونید از دانگل استفاده کنید
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.